Uka som er.

Denne uka har gått fort, og skjønner ikke helt hvorfor. Men restflytting er jo en faktor selvsagt. Litt røff start på uka generelt, men den har tatt seg opp 🙂 Aurora er her, til imorgen. Igår hentet jeg henne, og idet vi kom inn døren, måtte vi ut igjen og hente/hjelpe en kompis som ikke hadde det optimalt. Så var det hjem til leiligheten og legge Aurora og forsøke å være en god venn for kompisen min etterpå. Det er en maks for hva jeg kan dele av detaljer, da det ikke er mitt til å fortelle. Men kort fortalt, han hadde vært flink, i en presset, ubekvem situasjon, rundt noe han ikke har verdens beste erfaring med. Reaksjonen han fikk, var slik han oppfattet det, alt annet enn ok, og hadde dermed blitt veldig opprørt, noe som er forståelig. Men som jeg sa til han igår, han var flink, og gjorde rett.

Så kom første natta i ny leilighet, og jeg var egentlig i forholdsvis godt humør, men fikk ikke sove, uansett hva jeg gjorde. Hadde glemt å ta hormonene mine den dagen, og jeg reagerer utrolig raskt på det der av og til.. Blir litt ubalanse og jeg blir nedstemt og gretten :/ husket det heldigvis idag tidlig og alt var bra igjen :-p (ekke helt sånn det funker, men nesten).

Dagen idag har vært hektisk, Aurora hadde prøvedag i nye barnehagen og det gikk kjempefint!
Så imorgen skal hu være aleine der, mens jeg er på skolen, det blir spennende!
Resten av dagen gikk bort til å handle og alt i alt var det en hyggelig dag 🙂

(Alle bildene ble tatt i stillestående bil mens jeg kjedet meg :-p)

Wanting to be a better friend.

Dette blir på engelsk fordi jeg poster det flere steder, beklager for det.

Sometimes, I am a really shitty friend… and it hurts so bad.
I don’t intend to, but sometimes it happens.
Usually I consider myself a good friend, availible, kind and at the same time just. I have my flaws, of course, I am full of morals and friend codes for what is expected of close friends and so on, and some times I’m needy, sounding desperate to be with my friends.

Lately, I’ve been forgetting a lot of things, or not seeing the bigger picture. Because of that I’ve acted rashly, either doing things or made decisions I would come to regret, fast. And it hurts, oh god does it hurt.
I forget that some people have alot on their plate right now, or are tired and maybe not thinking straight. Some have everything at once, but because I don’t think before I act, I fuck up.

It takes such a long time before I get over it, like I want to be this super awesome person who never make mistakes, and never push people away. But people make mistakes, it’s what makes them human, and I know I forgive alot more than I should, do I not think my friends are capable of the same? Do I think myself to be better than them? Hell no, or maybe, I know I sometimes am known to be über-righteous and I friggin’ hate it.

How can I change? How can I become more relaxed with what people do? How can I teach myself to know when I can do/say things and when I can’t? How can I remember the state people are in, and stop myself from doing stupid things?

I don’t know, but what I do know is that it will take time, effort, and practice.

I am sorry.

Flyttehelg

Da var helgen igjen kommet, Aurora er her, og vi skal flytte ferdig denne helga.
Majorstua for alle penga! Imorgen får jeg visstnok hjelp av ett familiemedlem, som jeg ikke får sett for ofte, så det tror jeg blir hyggelig!
Samt det blir spennende å gjøre flytting med Aurora løpende rundt oss i tillegg :-p ikke at det er første gangen, men de andre gangene har det vært noen som har kunnet passe på henne mens jeg tok meg av ting.

Humøret mitt har vært veldig bra lenge nå, men igår gikk det ett stykke ned, jeg tror jeg vet hvorfor, men ikke helt. Slitsomt å plutselig bli irritabel for noe jeg ikke føler er en grunn til det.

Ellers er det vel ikke stort å melde, har sånn greit kål på skolen, tror økonomien skal komme ordentlig i orden, bilen er fortsatt ikke helt på topp osv osv.
Så, ja, peace out og god helg! 🙂

Første uke over.

Første uka med skole over. Det har vært stressende, mildt sagt.. Men også hyggelig, har blitt kjent med ett par stykker(Max for hvor tøff jeg er) og føler jeg har oversikt!

Den ene dagen fikk vi skaffet kompisen min(han på vei ut av skapet) en binder(en slik som flater ned brystkassen på de med bryster), fra en annen kompis! Jeg tror han ble veldig fornøyd, fordi jeg vet den blir hyppig brukt! 🙂 Alt som bidrar til å fjerne/dempe dysfori er jo en gudegave, strengt tatt! 🙂

I helgen har jeg Aurora og vi koser og skal kose oss! Hun har blitt en racer på trapper, og også enormt trassig til tider. Jeg sier nei, hun ignorerer, jeg sier vi skal gå denne veien, hun går en annen. Vi kan kalle det at hun er selvstendig :-p

I tillegg så passer vi Asterix, hunden til pappa, og på mange måter broren min!
Han liker ikke være uten pappaen sin stakkars, men det går fint. 🙂

(Asterix ville ikke se i kameraet…-.-)

Og random, se!

Meg med briller!

Studier!

Så ja, har helt glemt å nevne, jeg har begynt å studere!^^ Begynt på religionshistorie ved UiO på mandag og det er spennende!
Men søren så nervøs jeg var første dagen. Hadde massivt med stress angående det å dra dit. Ville jeg bli gjenkjent av noen fra gamle dager som kanskje ikke likte meg eller noe? Ville jeg måtte oute meg selv grunnet noe teknisk? Pluss tusen andre selvplagende spørsmål. Men, det gikk faktisk helt fint! 🙂 Er enormt mye å sette seg inn i riktignok, spess når man ikke har gjort noe slikt på veldig lenge og ikke er vandt med noe som minner om skoletreff! Men jeg fikk kommet meg mye ajour idag heldigvis. Turte endelig spørre veilederen etter hjelp, takk og lov.

Men hadde også massivt med dysfori trøbbel idag morges… Og det var bare direkte grusomt. Litt TMI dette, men, teipen min var borte, den er jeg faktisk avhengig av.. Jeg lette og lette, men ingenting… Til slutt fikk jeg så dårlig tid at jeg bare måtte bruke en gammel en med kun bittelitt igjen på, og det gjorde selvsagt ingen nytte. Så ting gikk til helvete akkurat idet jeg kom til skolen… Så jeg måtte delta på ett orienteringsmøte angående biblioteket osv i konstant ubehag og småpanikk. Men etter det hadde jeg en stund fri, så fikk dratt og ordnet mer, og fikset det, heldigvis!

Etter det gikk dagen veldig fint egentlig 🙂 og nå slapper jeg av, utslitt, i påvente av tur til Sikh-tempelet på Alnabru imorgen. Det blir kult!^^

Shoutout til visse folk, takk for igår kveld! 🙂

Henge med venner er moro^^

Heia! Blir ett lite stykke mellom innleggene om dagen, men jeg har faktisk ting å gjøre til tider :-p
De siste dagene har vært kjempehyggelig, jeg fortsetter trenden med å treffe venner for alle pengene!
Det er ganske hyggelig å bli invitert på film den ene dagen, vaffel den neste, få besøk før det osv osv. Og en smule uvandt enda siden det ikke skjedde så ofte når jeg bodde ett stykke ut.

I tillegg så har jeg en god venn som driver og styrer seg ut av skapet kjønnsmessig. Det er alltid en opplevelse å se folk først være usikker på sin kjønnsidentitet og så sakte bli mer sikker på seg selv, og jeg føler meg egentlig ganske heldig som får lov til å delta på den reisen såpass tett på, og bidra litt iblandt når/om det trengs. Men han er ganske tøff, så trenger ikke bidra så mye.
Selvsagt så er det jo litt moro inne i det også, han feilkjønner seg selv en sjelden gang for eksempel. :-p Og den litt kleine prosessen med at man prøver å finne en naturlig væremåte som man føler passer til den man er. Man overdriver litt, man retter seg selv når man gjør noe typisk tilhørende det kjønnet man ikke er, selv om det strengt tatt ikke er nødvendig. Men de aller aller fleste gjør dette og når man har vært der selv, så er det “kjent” 🙂
Men han er en ålreit person uansett så backer han så lenge det trengs(eller så lenge jeg kan).
Jeg tenker at det er viktig å kunne le av tingene man gjør “feil”, og ikke legge så mye inn i det. Dette opplegget er ille nok som det er, så det er lurt å prøve å ta minst mulig negativt, så tåler man det andre bedre.
Og bare så det er sagt, jeg også bommer på han iblandt, helt merkelig! :-p

Avslutningsvis så slenger jeg med en stor takk til alle vennene mine som jeg har truffet i det siste, dere er herlige alle sammen!

Hyggelig dag! Visning+kompis+avisa!

Nå sitter jeg og slapper av i sofaen etter en lang, men ganske hyggelig dag! 🙂
Aurora og jeg var på visning på en leilighet i Oslo, og jeg tror nok vi tar den, liten og en smule trang, men det får man leve med. Kort til skolen iallefall!
Etter dette traff vi kjapt på en kompis og fikk gitt en rask hei/hade/klem før han og familien måtte ture videre :-p
Så var det hjem til en kjapp middag og legge Aurora.

Min bror hadde tydeligvis fått det med seg at jeg hadde funnet meg ett sted i byen og i frykt for å dele Oslo by med noen han ikke liker, så sendte han meg noen lite hyggelige meldinger. Men jaja, noen har lite å finne på.

I forigårs var Aurora og jeg på en særdeles hyggelig kveld hos ei venninne som også har barn! Hun har to gutter og Aurora koste seg enormt med de!^^ Etter barna var lagt koste de voksne seg med skravling til de sene timer.

Dagen etter fikk vi masse venner på besøk, ei venninne og ett par kompiser, så vi koste oss med pizza og skravling der og. Dessverre enten det litt brått da de måtte hjem og det var litt trist, men slikt skjer 🙂

Merker at det hjelper skikkelig å henge så mye med venner, og at det er litt uvandt, men på en veldig god måte! 🙂

Jeg var også i en avis idag! I Romerikes blad, Ullensaker/Eidsvoll delen.
Og det var veldig lite relevant for noe som helst skeivt. Det var nemlig om råning!

Ellers er det veldig mye hyggelig som skjer og mye som faller på plass, og det er intet mindre enn dritmoro! Wooooo!

Rolige dager i Sandvika!

Aurora og jeg slapper av og nyter noen rolige dager i Sandvika.
Er ikke så mye som skjer for tiden, men jeg kom inn på skole!
Religionshistorie til høsten tror jeg blir kult! Da siden jeg faktisk er interessert i det faget.

Ellers så fortsetter leilighetsjakten, vanskelig å få svar fra folk riktignok, og ting går jo fort :/ men man fortsetter å prøve!

Vi har brukt tiden vår sammen godt ihvertfall, Aurora og jeg, gått mye tur i Frognerparken, kost oss veldig, og spist mye god mat! 🙂
Har også fått vært en del med gode venner og andre, og det har vært utrolig godt i kroppen! 🙂

Lagde gamle harrysveisen min igjen! Gøy^^