Gratulerer med dagen og ha en flott IDAHOBIT

Gratulerer med 17. mai og IDAHOBIT til dere alle sammen. Håper alle får en kjempefin markering og feiring av dagen i dag!

Podcasten er lagt ut!

Da er podcasten “Terapi“, hvor jeg fikk komme og skravle litt, ute! Utrolig morsomt å være med og tror det ble ganske bra 🙂

 

Episoden beskrives slik:

 

Denne terapitimen er noe litt utenom det vanlige. I denne episoden er det først og fremst gjesten som kommer med rådene, da vi nødig vil drive cisplaining i terapirommet. Christine Jentoft omtaler seg selv som en “social justice warrior”, da hun som offentlig transperson ønsker å utfordre hvordan vi ser på og forholder oss til kjønn.

 

Sofie intervjuet meg forøvrig til bacheloroppgaven sin, som handlet om transpersoners rettigheter og normkritisk pedagogikk! 🙂

Linken til episoden finner du her:

https://itunes.apple.com/no/podcast/terapi/id1102323210?l=nb&mt=2&i=368437437

 

Tilbrakte Kristi Himmelfartsdag i Terapi!

Kristi Himmelfartsdag er egentlig en fridag, men som den ateistiske jenta jeg er brukte jeg den på “jobb”. 

Jeg var nemlig i terapi, rettere sagt podcasten “Terapi”. Dit ble jeg invitert av Sofie Frøysaa og Simen Sund, som er de som driver podden! (Serr, om du ikke har hørt på den, så gjør det, den er dødsbra!)

https://acastprod.blob.core.windows.net/media/v1/46450885-5e77-4d18-bc20-2ec5570caeb3/terapi-psd12-in8tnr0f.jpg

Så da bar det inn til Oslo med Ina og Aurora på slep. De fikk nyte sin fridag i Oslo Reptilpark mens jeg skulle være opptatt med å spise Pringles og drikke Cola Zero, for tydeligvis er det innafor å ha rider når man deltar på podcaster. I tillegg til å skravle, som i og for seg var poenget med å være der.
Etter mye surr og en svipp innom Narvesen fant jeg frem til der vi skulle være. Møtte Sofie(som har intervjuet meg tidligere til en oppgave) og Simen(som jeg møtte for første gang). Simen, jeg tok søren ikke noen bilder med deg og jeg har dårlig samvittighet nå, skal trykke kameraet oppi nesa di neste gang som kompensasjon!
Etter litt briefing(også kjent som “bli kjent og varm i trøya”) satt vi i gang. Podcasten skal visstnok legges ut om ei ukes tid eller no, jeg sier ifra når det skjer. Tror ihvertfall det ble veldig bra. Sofie og Simen er ihvertfall veldig kule folk som er lette å prate med og følte det fløyt veldig greit. 
 
Da vi var ferdig skjedde det noe ganske kult. De skulle nemlig spille inn enda en podcast den dagen, med selveste Tegnehanne! Så det ble clash of the bloggers i studio! (Lol, som om jeg rekker henne til kneskåla engang…) 
Og istedetfor at jeg ble hevet på dør hadde vi en liten “behind the scenes/commentary”-greie hvor vi alle fire skravla mens opptaket gikk. Så blir spennende å se om de legger ut det også XD
 
Her kan man helt tydelig se at Hanne er awesome!
 
Etter jeg dro derfra møtte jeg opp med jentene mine igjen og tok de med på Hard Rock Café, siden jeg kunne høre magen til Aurora rumle på tvers av bydeler. (eller Ina sa det, men altså vi kan beholde illusjonen om at jeg er supermamma!)
 
Rorus(Aurora altså) og jeg delte en Oreo Cheesecake til dessert sånn forøvrig, sånn for å ende dagen fullstendig på (sukker)topp!