Tanker og diskusjoner!

En stund siden jeg blogget nå, må bare beklage det…

Har ikke skjedd så alt for mye i det siste egentlig, jeg jobber med å kontrollere angsten steg for steg.
Har også sittet i en del diskusjoner på diverse nettsider og forsvart transkjønnede. Må ærlig innrømme at folk har mye spesielle meninger for hva kjønn er og hva som er feil på transpersoner. Alt fra at vi er hjerneskadd, gale, diskriminerende(lol) og diverse andre lite hyggelige ting. Folk kan jo selvsagt mene hva de vil men jeg synes de kan godt inneha litt mer kunnskap før de kommer med utspill basert utifra ett trangt verdenssyn og egenformede tanker siden de ikke kan sette seg i samme posisjon.

Noen mener at om du har sædceller så skal du gå på herretoalettet uansett hvordan du ser ut… Kan se for meg det smarte synet av ei søt jente med bryster, høye hæler og kjole stelle seg mellom to karer ved urinalen og lette på trykket…
Eller en brande av en mann med masse hår og muskler valse inn på dametoalettet og sette seg ned for å fyre av en ladning. Det blir jo direkte feil. Det denne personen ikke skjønner er at det er bilde av en mann og kvinne på dørene, ikke en penis og vagina. Men krangle skal man jo gjøre…

I tillegg så gjelder det jo denne diskrimineringen fra staten sin side. I Norge er loven slik at så lenge du er fruktbar så får du ikke lov til å endre kjønnet ditt juridisk. Jeg har jo allerede barn så jeg er jo “safe” men hva med de andre som kanskje ønsker seg barn da?

Så da er vi tilbake til toaletteksempelet. Hvis jeg for eksempel vil ut og reise med fly, så trenger jeg pass, i det passet er det ett hyggelig bilde av meg som jente, navnet mitt tilsier at jeg er jente, men ser man på fødselsnr og kjønn i passet, så kan man bli en smule forvirret, og det er jo forståelig. Men av forvirring kan diskriminering fort oppstå, og da står man der uten å få lov å komme inn i landet.

Jeg blir rimelig sliten av å diskutere samme emnet om og om igjen med nye mennesker, men om det er det som trengs for at folk skal fatte hva transkjønnede går igjennom, so be it!

Jeg er langt fra den beste til å diskutere transtematikk men anser meg selv til å være rimelig imøtekommende til debatt og at jeg kan svare godt for meg. Jeg går aldri inn for å vinne en diskusjon angående trans, for noen mennesker sitter hardt fast i sine syn, men om jeg klarer å plante ett bittelite frø i hjernebarken som gjør at de må tenke litt over ting etter diskusjonen, så har jeg ihvertfall lyktes med noe.

Abraham Lincoln sa en gang: Whatever you are, be a good one!

Jeg synes det høres ut som en smart ting å leve etter. Jeg skal være en god forelder, god kjæreste, og en sabla god transkvinne!

Jeg har også gått til anskaffelse av ett eget motto:

Det viktigste er uansett å være Awesome!

Apply where needed!

Her er ett bilde av meg fra i går da vi var på familieshoppingtur til Sverige btw!

Peace out!

Fikk mer!

Timen på fredag gikk kjempefint! Fikk bragt opp en del temaer og fikk en del ting å tenke på. I tillegg så ble det økning i dosen da vet dere:-D Jippi!
Har riktignok en del voksesmerter i brystene men det er jo bare moro på en måte:-p litt i forhold til hva det representerer riktignok:-p
Mest av alt så prøver jeg å finne årsaken til angsten, slik at jeg kan “bekjempe” den best mulig. Men det er ikke så lett. Kan være forskjellige grunner til hvorfor jeg har den men ingenting står ut…