Fremgang! Sying! Og ett skilt!

Da har man vært flink og ordnet seg terapitime! Så da er man igang. Jeg skal nå inn dit for å bli kjent og så forhåpentligvis så skal jeg fortsette hos en rimelig anerkjent psykolog for å få behandling som trans. Om jeg vil gå via riksen eller ei har jeg ikke bestemt meg for enda. Hos Rikshospitalet så ligger SfT (Seksjonen for transseksualisme) og de foretar vurdering og behandling av transpersoner i Norge. Problemet er bare at jeg har fremdeles til gode å finne en eneste person som snakker pent om de, selv etter behandling, det er snakk om mistenkeliggjøring, ignorering og generelt dårlig holdning. Fordelen med å gjøre det via riksen er at da betaler man ikke stort… Men samtidig så om jeg for eksempel skulle tatt kjønnsbekreftende kirurgi hos en anerkjent kirurg i f.eks Thailand, så måtte jeg riktignok betalt for det. Men resultatet er visstnok ekstremt bedre enn det man får i Norge, hvor det virker som at man får “light”-pakka…
Men dette er noe jeg planlegger å avgjøre med psykolog og lege, og jeg vet jo enda ikke om jeg har tenkt å gå hele veien. Men gleder meg virkelig til time neste uke, det blir min tredje gang ute som meg selv, og selvfølelsen er bedre enn de andre gangene! 😀

Igår var jeg ekstremt flink føler jeg selv:p
Jeg har en olabukse jeg er veldig glad i og den har hatt to ganske svære revner i seg… En i baken og en på kneet som har tatt av. Som den flinke syersken jeg er så dro jeg ut for å skaffe nål og tråd. Det var ingen enkelt oppgave når man ikke er super kjent i området og ihvertfall ikke på slike ting.
Men fikk nå skaffet alt jeg trengte til den nette sum av en 50-lapp!
Kom hjem, satte på en film i bakgrunnen(The Last Airbender, blanda følelser) og satte igang. Begynte på hullet i baken og det gikk så det suste! Not…
Resultatet ser man under:

Alle som kan noe om sying kan enkelt se at her er det brukt dobbel tråd og er ekstremt proft utført! Yeah right! xD
Men det fungerte nå ihvertfall og jeg ble fornøyd og det er det som teller:p
Så var det kneet sin tur, det gikk adskillig fortere. Ble flink fort gitt:-p

Alt i alt egentlig ganske fornøyd!

Så hva med dere? Noen der ute som faktisk kan mer om sying enn det man lærer i skolen?:)

Ouuu, ja! Det hadde jeg helt glemt, fant ett skilt som hadde blitt tagget ganske kult. Hvem skulle tro det fantes småkriminelle transer?

Velfortjent Premiering, samt hodemeltdown.

Var ute med eksen for noen dager siden var det vel, og kjøpte en del klær. Følte jeg fortjente det etter alt som har skjedd i det siste. Kjøpte blandt annet en fin jakke til å ha nå på denne årstiden, har nemlig manglet det… Har seff ikke bilde av den nå, typisk nok. Men bestilte derimot ett par sko på nett, og de har jeg bilde av!!!

Fikk skoene igår og de var helt nydelige!!! Men utrolig vanskelige å gå på, til tross for kilehæl, men de satt godt på foten og var ikke spesielt ubehagelige, så er veldig fornøyd selv om jeg må trene spesifikt på dette paret:)

Ellers så var vi i Sverige på tirsdag og på 2 1/2 time fikk vi handlet alt vi trengte av mat, klær, noen bursdagsgaver, pluss at junior fikk lov til å gå bananas inne på leketøysbutikken for pengene han fikk til jul, han kjøpte biler. *skjokkert*

Senere på kvelden satt jeg og eksen og koste oss og så Poppers Pingviner:)
Klassisk Jim Carrey film egentlig, gjort morsom av søte pingviner, koselig film for hele familien:)

Vi har også fått snakket litt mer, går litt i rykk og napp dette… Men hun støtter meg ihvertfall, uansett om vi er sammen eller ei. Vi hadde en litt kjip dag igår, litt min feil egentlig, hun hadde endelig en fridag fra jobb og jeg ville prate, var egentlig litt dårlig gjort av meg men jeg ser henne ikke så ofte, og jeg vil ha dette ut av verden, så jeg kan vite hvor jeg står og hvor jeg skal.
Jeg brøt uansett litt sammen igår i dårlig samvittighet, foreldrene mines skilsmisse, annen familietrøbbel, det å bli singel, og det å være trans. Tanken på hva det gjør mot de jeg er glad i ble for mye for meg når jeg klarte å tenke på alt på en gang… Følte meg som ei skikkelig sutrejente der jeg lå.. Men selv om jeg var kjip mot eksen så kom hun og trøstet meg for det. Da var hun snill da:)
Selv om vi ikke er sammen lenger er det godt å ha henne. Sier ikke at jeg ikke har gjort lignende saker for henne før, men synes dette liksom topper det. Er jo glad i jenta selv om det er slutt:)

Fremgang, endrede meninger, bilde og kveldskos:)

Skal vi se, fortsatt singel? Check! Fortsatt trans? Check!
Men ting har skjedd siden sist, jeg og eksen er fortsatt ikke sammen, men på veldig god fot, fikk tilogmed blomster igår. Hennes evne til å endre innstilling på dette har forvirret meg en del, men snakket med en kompis som sa at dette måtte jeg bare regne med, det er motstridende følelser som sloss om å komme til overflaten og siden dette kan være litt hardt for vedkommende så blir reaksjonen deretter. gjorde forøvrig drit vondt der og da, men håpte jo hun ikke mente alt sammen, og det gjorde hun da heller ikke. Vi får se om dette blir siste gang hun gjør slikt, hun har ihvertfall lovt meg det, men skulle det bli ett par runder til så overlever jeg nok det:p

På foreldrefronten så traller det og går seg videre på sin vei, de gjør ihvertfall ett iherdig forsøk på å lære om dette og det skal de få for, selv om de fortsatt håper jeg skal være syk på en eller annen måte, men dem om det. Jeg vet hva jeg føler og har følt i veldig lang tid. Jeg skulle bare ønske jeg ikke hadde vært så fordømt feig og redd for andre at jeg har latt det stå i veien for meg…

Igår kveld var ihvertfall veldig koselig, fikk kjøpt ny foundation i forigårs(eksen hadde “lånt” den forrige) så idet jeg skulle gå for å sminke meg så sa hun at det bare var å spørre om jeg ville hun skulle gjøre det. Jeg klarer fint å sminke meg selv, men syntes det ville være koselig å la henne gjøre det, pluss at hun hadde kjøpt litt sminke hun ville prøve ut pluss sånn øyebryns-shaver, så hun fikk lov til å go to town:p resultatet ble litt mindre enn jeg hadde håpet men slettes ikke værst:)
Legger med ett bilde av meg selv jeg. Så ser dere ihvertfall resultatet, lua er med fordi den må… Jeg har ikke klippet meg siden September, men skal heldigvis tilbake nå snart:)

Ellers så var vi i Sverige igår, og på 2 1/2 time fikk vi handlet alt vi trengte av mat, klær, noen bursdagsgaver, pluss at junior fikk lov til å gå bananas inne på leketøysbutikken for pengene han fikk til jul, han kjøpte biler. *skjokkert*

Senere på kvelden satt jeg og eksen og koste oss og så Poppers Pingviner:)
Klassisk Jim Carrey film egentlig, gjort morsom av søte pingviner, koselig film for hele familien:)
Håper det nye året går bra for dere sålangt, mitt begynte rimelig dårlig men kommer nok til å ta seg opp mer og mer:)

Overstått…

Da har jeg altså kommet offisielt ut til min far. Det var ekstremt tungt og ble veldig følelsesladet for min del.
Han slet selvsagt litt med å forstå det, men lovte å støtte meg uansett, samt ytret bekymring for å ikke gå for fort frem og hvordan mennesker i f.eks arbeidslivet vil reagere til meg. Så alt i alt, bedre enn jeg forventet, samtidig ikke helt optimalt, men nå er det ihvertfall gjort! Lar han få litt tid på seg men han ville ihvertfall snakke med meg etterpå angående noen refleksjoner han har gjort seg så får se hva det er.
Nå er jeg utslitt…

Singel igjen… Og skal komme ut til min far…

Da var man visst singel blitt… Snakket med S for ett par dager siden, og vi hadde en skikkelig prat, en sånn vi har hatt en del ganger før men nå var den annerledes. Jeg var ikke like fort i godt humør igjen, jeg var mer fraværende når vi snakket. Tror hun ble frustrert stakkars, og forstår det godt. Hun er vandt med at jeg alltid har ett eller annet svar på ting, men jeg følte at noe var annerledes. Kanskje at denne gangen skjedde det faktisk og at jeg ikke innerst inne hadde trodd på det selv, hvem vet?
Litt av en måte å begynne 2012 på, året økonomien min skal bli bra igjen, året jeg skal ut av skapet, og det begynner jeg visst singel. Jeg som trives så godt når jeg har noen å virkelig støtte meg på, noen jeg stoler 100% på at har ryggen min når jeg trenger det…
Ikke var det ett stygt brudd heller, vi har prøvd å reparere det ødelagte veldig lenge nå, mange forsøk, men det vil bare ikke fikses. Det er så mye mistillit, sjalusi, småkrangling, mildt nedlatende oppførsel og dritt fra begges sider, og det vil bare ikke bli bedre..

Men det er jo ett problem, ingen av oss har økonomien til å flytte så vi er stuck together en stund til uansett, og merker allerede at det er vanskelig, følelsene forsvinner liksom bare ikke av seg selv.

For å toppe det hele så skal jeg komme ut av skapet som trans til min far imorgen, gruer meg så sykt, har ingen ide om hvordan han kommer til å takle det. Men nå må det ut, har holdt det skjult alt for lenge og han lovte en gang at uansett hva det var, så skulle han støtte meg. Regner ikke med at han mente noe sånt som dette, men vi får se! Ønsk meg lykke til!