Lite blogging, mye oppdateringer!

I det siste har det egentlig ikke skjedd stort,men jeg har vel hatt lite tid til internett, har brukt mye tid på å rydde leiligheten.Jeg har bært ut og flyttet unna ting som ikke blir brukt og tar opp plass i leiligheten. Ellers har jeg hjulpet mor og far med flyttingen etter skilsmissen, mor overtar leiligheten i morgen, så jeg vel dit og hjelpe til med flytting til helgen, lei av flytting…

I tillegg så tenker jeg en del på dette med meg og Eks-kjæreste samboeren min, hun er på flørtern nok en gang, forsåvidt greit det, men liker ikke fyren, tidligere fortalte hun aldri noe positivt om han, pluss jeg har møtt han før og noe bare virker ikke helt riktig… Men slikt er vel kanskje normalt når det er eksen?

På mandag var det to uker siden jeg fikk tatt blodprøver og sendte en lang mail med litt historikk til behandleren min, jeg har også sendt en purring men fremdeles ikke fått noe svar, antar at hin er vel forholdsvis opptatt men merker at jeg er ekstremt gira på å Finne ut hva svaret på prøvene er… Er en ekstremt utålmodig jente og føler jeg trenger svar fortest mulig bare for få sovet godt om nettene. Smøre seg med tålmodighet er bare tull!

Skal prøve å få oppdatert bloggen mer jevnlig ihvertfall,må virkelig beklage hvor lite jeg har blogget i det siste!

Ouu! Ja, vent, en siste ting, kommet ut til enda ett familiemedlem, hun er firemenning eller Femmeningen, aldri helt sikker, men hun tok det ekstremt bra, og jeg ble kjempeglad!
Faktisk ganske rart å treffe noen i familien som bare reagerte spontant bra… Deilig rart altså:-p

Har også funnet de neste skoene jeg skal definitivt kjøpe meg:

Og selvsagt køddet appen seg så det ikke gikk å laste opp bilder..
Så vi linker istedet!

http://www.brandos.no/ed-hardy/candance-12scd102w-offwhite/a44115

Bursdag!

Hmm… Vært litt lite blogging fra min side i det siste, men tiden har dessverre gått for fort og jeg har vært opptatt med å ha ett liv for en gangs skyld:p

Fylte år på søndag! Yey! Jeg har nå sett 24 vintre, og på mange måter så blir jo dette år 0 for meg da, siden jeg skal gå fulltid iløpet av året.
Eksen(som også er samboeren min) gav meg ett hyggelig og koselig brev i bursdagsgave, hvor det sto blandt annet:

“…Dog så mener jeg at man kan opplevd mye utfordringer ved å faktisk være seg selv, men vet godt at du vil takle alle utfordringer som måtte komme på strak arm og at du vil klare deg bra. Du er ei sterk og god jente og klarer absolutt alt du vil, det vet jeg!

De siste to årene har jeg blitt ganske godt kjent med deg, først den maskuline deg og nå den feminine, må nok si at jeg liker den siste best. Du er. Sjarmerende og god uansett.
Men den feminine deg er god, snill, herlig, sexy(ikke minst!), veldig feminin, og har en stil jeg liker godt!

Jeg tror at året ditt som 24-åring vil bli noe av det beste du har opplevd så langt. Det er nå livet du virkelig vil ha faktisk begynner så da er det bare å glede seg!
Jeg gleder meg iallefall til å se utviklingen din og hvordan du blir i løpet av dette året, jeg tror det kan bli enig spennende og ikke minst interessant.

Som du vet så er ikke alt økonomisk på stell akkurat nå så jeg har ingenting gi deg, derfor jeg tenkte jeg iallefall kunne skrive en liten hilsen til deg på dagen din, så får jeg heller skjemme deg bort litt en annen gang 🙂

Du er ei herlig jente, aldri glem det! 🙂 “

Begynte faktisk å gråte litt av det brevet, for hun har alltid vært mye flinkere til å uttrykke seg skriftlig enn muntlig. Nå kranglet vi riktignok på kvelden før bursdagen men selve dagen ble veldig bra:)

Vi var på besøk hos mine foreldre, siden de skal skilles så hjalp vi til med pakking og kasting av gamle saker. Tjente en liten slant også for bryet:p
Jeg sov i min gamle seng i 3.etasje med datteren min på madrass ved siden av.
I de dager da jeg bodde hjemme og hadde bursdag pleide resten av familien å lage frokost til meg på sengen og vekke meg med flagg og gave, det var utrolig koselig:)
Det gikk riktignok ikke i år siden datteren min starter dagen halv 7:p
Nestemann til å stå opp var min far som våknet rundt 9 så jeg kunne i prinsippet ha laget frokost til alle de andre istedet.
Men fikk ihvertfall ordnet med fellesfrokost, noe min dysfunksjonelle familie aldri har lenger, så selv om jeg gjorde mesteparten av arbeidet ble det utrolig koselig:)

Så besøkte vi familie og jeg skiftet en lyspære på bilen til bestefar som en mekaniker på Essoverksted visstnok ikke hadde klart å bytte… Noe jeg fant veldig rart med tanke på at det tok hele ti minutter… Så var det hjem og pakke litt mer før vi dro på asiatisk restaurant! Alt i alt en veldig god bursdag til tross for at den var veldig annerledes enn det jeg var vandt til:)
Må prøve å minne meg selv på at jeg ikke er barn lenger:p

Gode nyheter og en god helg:)

Torsdag i forrige uke var en kjempefin dag!

Var hos behandleren min og fikk snakket om en del ting og fikk en del spørsmål jeg kunne stille meg selv, samt en del positiv feedback!
Og på toppen av det hele, så fikk jeg med en rekvisisjon på blodprøver og hvis den går igjennom samt at “fag-gruppen” til behandleren min er enig i at jeg burde få behandling, så kan jeg nok få startet på hormoner iløpet av 1-2 måneder! Men de to tingene må i boks først da! Men jeg er veldig optimistisk og det samme var behandleren min:)
Endelig liksom! Ting går veldig min vei om dagen medisinsk føler jeg:p
Skal også søke om navnebytte etterhvert nå, men fremdeles litt usikker på når timingen er best, men det finner jeg ut av:)

Huspasset for mine foreldre i helga også, sammen med eksen og barna, det virveldyr koselig, og på søndag dro vi og besøkte oldeforeldre, og annen familie og spiste masse vafler, så det var en herlig god dag:)

Eksen jobber natt hver dag denne uken, så hun får ihvertfall kommet hjem etter jobb selv om hun må sove, men da får ihvertfall barna få sett mammaen sin og det er særdeles bra:)

Nøff is enøff!

Heihei!
Var visst gått noen dager siden sist nå, beklager det men har vært en del som har skjedd.

Kan jo bare begynne, onsdag var min far sinna på min bror og jeg ringte som vanlig for å få begge sider av saken.
Da jeg snakket med pappa var han egentlig litt lei seg og etter han hadde sagt hva som hadde skjedd sa jeg “Ja, det er kanskje litt mye om dagen…” hvorpå han gikk til rimelig kraftig personangrep på meg og kunne ikke forstå hvordan jeg kunne engang vurdere å gå igjennom hele denne “transgreia” spesielt med tanke på at jeg har barn og en del andre greier…
Tror ikke han forstod at han hadde gått over streken så til de grader, for han sendte melding som om ingenting var skjedd etterpå…
Jeg sa jeg ikke ville snakke med han og han forstod ikke hvorfor, før jeg sa det og viste at jeg var rimelig forbanna på han, sendte han en del meldinger som var rimelig lange, til slutt så sa jeg at jeg ikke ønsker kontakt med han frem til han har mer faglig tyngde på transtematikk og ett bredere verdenssyn. Tviler på at jeg kommer til å la det gå så lang tid men nå finner jeg meg ikke i å bli dømt lenger, han lovte meg støtte og den får han gi selv om han ikke liker det eller er redder hva andre synes og om jeg vil bli utsatt for fordommer.

Nøff is enøff!

Farget håret! Og trent!

Tjohei, idag er humøret ganske bra!
Farget håret brunt i forigårs, og ble veldig fornøyd! Samt at jeg har vært flink til å trene, er nå oppe i 8 dager i strekk! Planen var å klare 14 dager i strekk før jeg tillot meg en pause, og siden jeg er over halvveis nå til tross for at det var egentlig ikke tid til det noen av dagene så skal jeg klare å gjennomføre det!

Var uvandt å sminke seg med mørkt hår istedetfor lyst, men håper det ble greit iallefall, smeller opp ett bilde av dårlig kvalitet så skal jeg heller ta ett bedre bilde en dag det er dagslys ute:)

Kom også på det værste jeg har vært med på innen hårfargingsfiaskoer, skulle farge håret svart med blåskjær, men det ble bare blått, og måtte gå på jobben med det dagen etter før jeg fikk farget det igjen xD

Hva synes dere? Ble det greit i forhold til når det var blondt?
Noensinne opplevd fuck-ups i forhold til hårfarge?:)