Endelig!!!!

På Lørdag, den 28.07.2012, fridde S til meg!
Jeg sto i dusjen på morningen da S plutselig kom inn og fort gikk ut igjen. Idet jeg var ferdig, oppe på vaskemaskinen sammen med klærne jeg skulle ha på meg lå det ett postkort med kjærlighetstema, skriftdelen lå vendt nedover. Jeg tenkte “ntåå, nå har hun skrevet ett søtt brev og så løper jeg ut og gir henne en klem, men det får vente, ikke søtten om jeg gjør det mens jeg er naken!” Jeg fikk på meg truse før fristelsen ble for stor og jeg bare måtte lese det! Det sto ikke ordrett “vil du gifte deg med meg?” men derimot var det en lengre tekst med tanker og en konklusjon: Vil du være min for alltid? Jeg dro på meg en topp og gikk rolig ut og mot frokostbordet. La lappen på bordet og sa til S: Jeg fant en lapp på klærne mine jeg, hva skal så dette bety? Hun ba meg gi henne hånden min, og spurte meg igjen, denne gangen muntlig. “Vil du?”
Jeg tror jeg svarte “Ja, jeg vil kjempemasse!” eller no slikt. Frem fra lommen dro hun frem en ring som hun har hatt i mange år og som betyr all verden for henne, og satte den på fingeren min. Bilde av den må dessverre vente da vi må få den tilpasset først:-p
Men uansett: HUN FRIDDE! Så nå er jeg ihvertfall en forlovet jente!!! Wohooooooo!

Naboer…

Igår fikk naboene “se” meg for første gang. De har nok ant en god stund, sett meg gå forbi i mørket eller såvidt sett meg på dagtid. Men igår ble det vel bekreftet da de fikk se skikkelig når familien og jeg dro på Sverigetur, igjen når vi kom hjem og en tredje gang når jeg var ute og luftet hunden. Den tredje gangen fikk de kikket godt etter…
Jeg har bestemt meg for å egentlig gi faen men ting er lettere sagt enn gjort.
Men selve hendelsen skjedde da S var ute og gikk kveldsturen med hunden. Den ene naboen som bor i etasjen under oss var på besøk hos ett par med datter i naboblokken, både paret og han karen hadde sett meg tidligere på dagen. Han hadde drukket litt, og idet S gikk forbi da han “Har han typen din begynt å bruke dameklær? Han skal vel ikke skifte kjønn? Ikke hør på meg, jeg har drukket litt, vi får ha spøken til senere.” Alt sammen før S i det hele tatt fikk mulighet til å svare.
Så angsten kom tilbake igår kveld.
Idag var jeg ute og luftet hunden, kledd som mann riktignok, idet jeg kommer ned trappen ser jeg paret med datteren titte ut på meg, men jeg kunne ikke se om de gjorde noe spesielt. Men så hørte jeg en lyd ett stykke bak meg og snudde meg bråkjapt. Der så jeg en av nabokonene som hadde sittet ute tidligere på dagen sammen med han karen, titte rundt hjørnet av skilleveggen sin og på meg, hun forsvant riktignok fort når hun skjønte jeg hadde sett henne.
Uansett så skal jeg ha en prat med han fyren om at visse ting gjør man bare ikke, full eller ei. Hvis han lurer på noe så kan han spørre meg selv istedetfor å plage samboeren min med slike spørsmål mens det er masse andre folk tilstede. Samtidig skal jeg fortelle han hva jeg er så kan de andre naboene finne ut sånn…

Østrogen, mamma, fremgang!

På torsdag var jeg til behandling, og da fikk jeg resepten på østrogen!!!!!! Dagen etter tok jeg den første pillen, de minte meg litt om p-pillen så det var jo litt komisk:-p
Må si ting går til det bedre om dagen.
Mamma har nå sett meg som meg selv to ganger, og hevder hun er helt ok med det. Dette har hun vist ved å være helt normal rundt meg og i tillegg påpeke at i hennes øyne så hadde hun penere neglelakk enn meg:-p
Første gangen var det ikke meningen at hun skulle se meg, S og ungene hadde vært hos henne mens jeg var til behandling. Jeg hadde ringt S og bedt de komme ut og bakerst i flokken kom mamma gitt. Gav meg mildt sagt panikk, men hun tok det veldig bra, lurte på hvordan behandlingen gikk osv.
Jeg og S avgjorde i bilen på vei hjem at det kanskje var det beste for meg og mamma at det ble ett spontant, uventet og kort møte.
Hun så meg igjen når vi var og hentet eldstemann igår etter han hadde sovet over hos henne. Det var veldig hyggelig:-) I tillegg så har vi familiehunden på besøk denne uken mens pappa er i Spania, så får gått en del tur og kost oss masse:-)

Kan også nevne at ting har gått veldig fort sånn forvandlingsmessig(dumt ord)
Men jeg er mye mer ute som meg selv enn som gutt nå, lever omtrent 90% som meg selv og går kun kledd som gutt når jeg absolutt må og slik blir det nok en stund fremover. Forbereder meg også på å endre facebooken min, skjønner ikke hvorfor jeg bryr meg så veldig om hva andre vil synes, de fleste har overhodet ingen innvirkning på meg eller mitt liv.

S er forresten videre i intervjurundene og avventer nå neste innkalling, håper det går bra:-)

Vi hadde egentlig planer om å dra til hytta denne uken, men vi følte at vi måtte spare en del på pengene så vi blir hjemme istedet og sørger for å gjøre litt ferieting her istedet:-)
Vi vurderer blandt annet en tur til Bjørneparken i Hallingdal, så blir det gøy for de voksne og for de minste:-) Forholdsvis prisvennlig er det også.

Håper dere har en fin sommer sålangt og at sola titter frem mer enn den gjemmer seg!