Grille vegansk, men hva?

Idag begynner ferien!! Siste dagen på denne jobben før jeg begynner på skolen i August. Jeg er så veldig i feriemodus nå og håper denne dagen skal gå fort.

I tillegg får vi middagsgjester idag, så vi skal grille! Litt kjøtt, men mest grønnsaker er planen, men hva skal jeg lage? Hva pleier du å grille av veganske greier?

Pride over, hvor er kjærligheten nå?

Pride er slutt, Miss Gay er over og nå er det tilbake til hverdagen. Ihvertfall nesten, jeg har jo straks ferie og en del møter til planlagt. Men det er rart, nesten litt kjipt(eller veldig kjipt). Det er dette som er “vanlig”, mens regnbuer, glitter og ellevill skeivhet er kun én uke i året. Er det sånn vi vil ha det? Hvor mye kulere er det ikke når gatene er fylt opp av kjærlighet og party?

Altså, jeg skjønner at vi ikke kan feste hver eneste uke men hva med kjærligheta? Hvor er den i samfunnet ellers? Hvor er kjærlighet mot de som ikke ser ut som alle andre? Mot de ikke passerende transfolka? Mot sadomasochistene og lærhomsene? Og alle oss andre skeive som kun ønsker å eksistere med vårt kjønn, vår legning eller vår dragning mot fancy bekledning?

(Bilde knabbet med største overlegg fra BLIKK)

Men allikevel, vi skal vel se oss heldig, bare se hvordan det gikk med paraden i Istanbul? Politivold av værste sort.. Men er det galt å ønske mer mangfold, inkludering og likestilling? Nei, det synes jeg ikke!

Pride Paraden 2015!

Igår var det Pride Paraden!!!

Den skulle tilbringes på SO sin flåte, det betydde enkelt ingen gåing, men masse masse dansing på planet til en lastebil. Vi sleit litt med å finne flåten da deler av paraden stod nedi en sidegate som vi selvfølgelig gikk rett forbi mens vi lette.

(Babe <3)

(Dette er Sandra, hu var en av de andre kandidatene til Miss Gay Norway, bra dame, singel *hint hint*)

(Vi hadde disse folkene bak oss i paraden, helt fantastisk. Men hvordan man orker å gå hele veien på stiletthæl kommer jeg aldri til å skjønne, men jeg ser gjerne på)

Helt tilfeldig traff jeg helseministeren igjen, og vi snakket litt om det nye lovforslaget om å la folk endre juridisk kjønn. Hvordan det er viktig at det forslaget går igjennom slik det står og at vi sender inn høringsnotater. Det var kult og han viser seg mer og mer som en kul fyr.

(Miss Gay Norway 2015 og lederen i Skeiv Ungdom, Eirik Riise, sier Føkk Kjønnsroller!)

Det var helt fantastisk og vi festet så utrolig masse og bra. All kudos til samtlige DJ’er. Jeg var helt utslitt da var vi fremme men det var masse mer party å gjøre. Så vi skaffet oss noe kaldt å drikke i Pride Parken og fant masse venner mens vi satt mitt i ro.

(Isah og Viljar <3)

Så ble det mer party, og jeg la merke til at jeg ble gjenkjent av folk. Enten på grunn av bloggen eller Miss Gay. Det var utrolig rart men også kjempehyggelig. Jeg håper virkelig at om folk ser meg og liker meg/det jeg gjør så kommer de bort og sier hei, det er utrolig kult!

Vi partyet godt og lenge og kom oss fint hjem. En fantastisk fin Pride med de beste folka i verden. <3 Gleder meg til neste år!

(Kjærleik <3)

#kjærlighet #homo #lesbisk #trans #missgaynorway #pride #parade #missgay #party

Kvinnekvelden og Miss Gay Norway!

Søndagen er kommet, Kvinnekvelden og Pride Paraden er over. Jeg har nylig våknet i senga mi med kjæresten ved siden av meg og vi begge har det veldig bra akkurat nå.

Fredag var helt utrolig, og takk og lov for at Ina tok såpass mange bilder, så jeg kan best mulig huske det i lang tid. Ikke fordi jeg var full eller noe, det var jeg langt unna. Men fordi opplevelsen var så intens over så lang tid at kanskje ikke minnet helt klarte å få med seg alt.

Vi var stort sett backstage og hang med de andre kandidatene. Massiv shoutout til dere forørvig, helt utrolig kule folk er dere! Så var det opp på scena og svare på et spørsmål fra juryen. Jeg fikk spørsmålet: Hvis du møtte trettenårige deg, hva ville du sagt til deg selv?

For de av dere som har lest bloggen en stund, så har jeg skrevet et innlegg som ble delt en del angående nettopp det. Så jeg bad trettenårige meg pelle seg ut av skapet, den mentale julingen jeg gir meg selv er værre enn den andre kan gi meg.

Etter første runde var det ned igjen og så opp igjen for runde to kort tid etterpå, da var det litt mer kleine spørsmål. Jeg fikk “Hva er din mest hemmelige guilty pleasure?” og den tror jeg vi lar forbli hemmelig. Kun mellom meg og de 1200 jentene i salen

Så fulgte det noen kjappe Ja/Nei-spørsmål og så var det ned igjen. Da skulle juryen nemlig ut og avgjøre, noe som skulle gå veldig fort og kun ta noen få minutter. Men tiden gikk og de ble ikke enige, så DJ’en måtte servere noen flere låter enn planlagt. Så var det opp på scena igjen og vinneren ble kåret. Jeg var helt satt ut siden jeg absolutt ikke trodde jeg kom til å vinne. Jeg ble spurt om å ta en liten dans for publikum så jeg kjørte på, før vi gikk av scena. Resten av kvelden gikk som i en tåke. Jeg er fremdeles i den samme rosa tåka, men det er egentlig ganske kult. Årets råeste fest, uten tvil.

Å vinne Miss Gay Norway betyr utrolig mye for meg. Jeg er den første transkvinnen til å gjøre det og jeg skal bruke det til å gjøre det bedre for alle skeive jenter, cis og trans!

Innlegg fra paraden kommer etterpå idag!

(Lånte bilder er fra BLIKK og Ina)

Happy Pride!!!!

For en fantastisk feiring! Idag var det Pride Paraden i Oslo og Ina og jeg var på SO flåten og danset hele turen!

Har fremdeles ikke landet ordentlig etter gårsdagens seier i Miss Gay Norway!

Jeg skriver mer imorgen, nå skal det festes og feires!

Miss Gay Norway kandidatene 2015

Fredag er det Kvinnekvelden på Rockefeller, og også Miss Gay Norway! Der er jo jeg kandidat sammen med noen andre awesome jenter! Jeg har listet opp alle sammen her og så anbefaler jeg alle å gå inn på Miss Gay Norway sin Facebookside og lese mer om alle og trykke liker på din favoritt!

(Selv om det kanskje ikke er meg)

Tøff konkurranse mot dritkule jenter!

Håper vi sees på Kvinnekvelden!