Jeg har gjesteblogget!

Jeg har gjesteblogget litt hos Luca, han som gjesteblogget her for en tid tilbake.
Ble ganske fornøyd med innlegget så Skjekk det ut: http://bestmedbart.no/2013/02/27/min-venninne-christine-gjesteblogger-om-det-a-vaere-transkjonnet-jente/

Eventuelt så poster jeg innlegget her om noen dager:-)

Reintroduksjon!

Reintrodusering:

Juridisk navn: Christine C.J.

Alder: 24, fyller 25 18.Mars.

Juridisk kjønn: Mann

Faktisk kjønn: Kvinne

Legning: Panfil, men heller mot feminitet i varierende grad. Blir kalt “Butch lesbe” uansett:-p

Sivilstatus: Singel, men dater. Har vært forlovet tidligere.

Barn: 1 stesønn som heter Christer og er 5 år, og ei datter som heter Aurora og er snart 2.

Bosted: For tiden i Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune, men flytter nærmere byen ved mulighet.

Arbeid: For tiden ingen, men har gjort minikarriere innen dagligvare og litt salg.

Ute av skapet: Stod frem på Facebook 3.Juledag 2012, men har levd “fulltid” som meg selv i nærmere halvt år, stod frem for mine foreldre i Januar 2012, og meg selv og daværende samboer Januar 2011.

Så… Hva er greia?
Greia er at jeg er ei transkjønnet jente med barn, som betyr at jeg ble født med en kropp man anser som “mann”. Jeg skriver om hverdagen min, litt politisk, og en del om de tingene jeg har opplevd og opplever som en person som på mange måter ikke passer inn i normsidealet vi har i samfunnet idag.
Du hadde ikke tenkt nevneverdig over meg på gata, eller om vi hadde snakket sammen. Du hadde bare trodd jeg var en helt vanlig, nerdete jente.
Du ser meg slik jeg er, den jeg vil være, fordi jeg er forholdsvis heldig, til tross for at jeg ikke alltid ser det selv.
Ellers forholdsvis frisk og rask:-)

Om man skulle ha noen spørsmål som ikke dekkes av denne middelmådige reintroduksjonen, så for all del spør. Og skjekk dette innlegget for spørsmål tidligere spurt:
http://comingoutchristine.blogg.no/1351771027_ti_dumme_sprsml_du_fr.html

Yngstejenta Aurora og meg.

Helgen som forsvant.

Helgen kom og gikk, som en rakett, poff! Så var den borte.
Men den har vært veldig hyggelig^^
Barna er her enda, eksen klarte ikke holde avtalen, men nok om det.
“Nerden” var her også, og vi har hatt det kjempehyggelig alle sammen, sett film, lekt og ellers lite fornuftig:-) De opprinnelige planene for helgen og uken gikk i vasken, men da er det alltid greit å kunne tilpasse seg ettersom man trenger det.
Barna synes ihvertfall hun er veldig morsom å leke med og trives i hennes selskap. Akkurat det er liksom litt viktig for meg, ikke at jeg var nervøs før de fikk treffe henne, men om de ikke hadde kommet overens hadde jeg nok ikke helt visst hva jeg skulle gjøre.

Ellers er det lite nytt og melde, har begynt å titte etter arbeid! Jeg savner å jobbe så perverst mye og er klar for å gjenoppta “karrieren”!

Forøvrig så kommer det også ett innlegg snart hvor jeg “reintroduserer” meg selv, da det er en del nye som har begynt å lese bloggen.(yey)
Da det har skjedd sabla mye siden jeg begynte å blogge så kan det være greit å ha ett mer oversiktig innlegg hvor de enkle faktaene og referansene er nedskrevet.

Lite nytt, flørt og besøkt barna.

De siste dagene har jeg tilbrakt med Valentines daten min, og stort sett vært hos hu i Oslo, hvor vi har gjort lite fornuftig egentlig. Spilt tv-spill og sett Game of Thrones :-p Uvandt å være i Oslo over lengre tid og jeg klarer ikke bli vandt til bråket…
Sirener, biler, folk, generell støy og naboer, det er så mye av det, hele tiden.
I Bjørkelangen er det bortimot stille, hunder bjeffer, fugler kvitrer og av og til durer det en brøytebil forbi. Tror kanskje det er derfor jeg sover litt dårlig men det går seg vel til.

Igår besøkte jeg barna, det tar bortimot to timer fra meg når jeg kjører, til dit hvor eksen har bosatt seg, utenfor Drammen…
Hun skulle inn til byen og besøke en venn(ellerwhatever) og handle, og jeg skulle være med barna. Vi tegnet, lekte sisten, lagde mat, tegnet mer, kileleken, og hadde det generelt koselig. Det var bare en negativ hendelse idet jeg dro, men kan vel ikke forvente annet.(hendelsen var ikke med barna)

Ellers skjer det ikke stort, har vært litt sliten etter utflyttingen av Silje, og er glad det er overstått, i tillegg har jeg begynt å se meg om etter arbeid, så kanskje jeg snart får sendt ut en søknad, selv om jeg burde flytte nærmere sivilisasjonen først.

Pakking, flytting og Valentines!

De siste dagene har forsvunnet sånn helt uten videre. Tiden har bare flydd.
Tirsdag kom eksen for å pakke sakene sine, og pakke gjorde vi.. Herrejemini så mye greier hun faktisk hadde her… Greit nok så delte vi opp en del ting, som barnas leker, klær og kjøkkenartikler, noe måtte vi diskutere om, annet gikk lett. Så kom en venn av henne med en kassebil de hadde leid, og de bar ned i bilen. Jeg lempet ting utenfor døren, og de bar det videre derfra. Vel ferdig satte jeg meg ned i sofaen(den nye) og kikket utover leiligheten… Så mye plass! 🙂 Utslitt som jeg var brukte jeg resten av kvelden foran tven, og sovnet nesten i den nye sofaen, den er faktisk helt sykt digg!

Så kom onsdagen, barna skulle nå leveres hos Silje i henhold til den midlertidige samværsavtalen, og bikkja også. Silje hadde hentet/kjøpt inn det meste de trengte så jeg bare kledde på de og kjørte i vei, nesten helt til Sande i Vestfold, hvor hybelleiligheten hun leier ligger. Det tok nesten to timer…
Vi tok med barna inn og jeg fikk en liten omvisning, leiligheten er fin, men liten. Alle skal sove på samme rom, og akkurat det tror jeg blir spennende. Men den generelle standarden var fin, og jeg håper det vil fungere, til tross for at det er sykt langt unna. Jeg klemte barna hardt, og dro… Helt fra jeg satt meg inn i bilen kom den følelsen, en smule tomhet, og ensomhet. Man er en smule nervøs for at ting endrer seg og at man kanskje ikke vil klare å henge med, eller at man ikke liker veien ting går…

Så jeg dro til Lillestrøm, siden ei venninne jobber på café der, og tok en kaffe mens jeg ventet på at nerden skulle bli klar til å hentes(som nevnt tidligere skal jeg jo tilbringe Valentines med henne). Så det ble noen timers venting da vedkommende klarte å sovne xD Men til slutt ble det klart og jeg hentet henne, og vi dro hjem. På veien stoppet jeg innom anna ei venninne i Bjørkelangen som hadde ordnet med en kake til Valentines(takk Sàve!).
Så inn og bare benke seg på sofaen med noen pils, godteri og film. Alt i alt en hyggelig kveld!

Planen for dagen idag (selve Valentines Day), er kino, om vi klarer å finne en bra film!

Håper alle dere får en kjempefin Valentines Day, eller til de som mener det er noe piss, ha en super torsdag! 🙂

Bilde fra vi dro til Silje, legg merke til Christer sin bamse Gossig som leker linselus!

Jeg har vært flink!

Jeg er sliten! Ikke psykisk, men fysisk. Igår hentet ei venninne og jeg en del nytt inventar så eksen får med seg både sofa, kommoder og slikt.
Jeg hadde tittet en del på Finn.no sin gis bort del og ringt på noen møbler som uheldigvis var gitt bort, men så fant jeg en sofa som så knallfin ut samt en skjenk jeg kunne tenkt meg, med tilhørende skap.
Jeg tekstet først med sofa-eieren og avtale tid igår til å hente den, han advarte riktignok mot at den var tung og veldig stor, “slæpp æ!” svarte jeg, “jeg har mammas kassebil!”. Og så sendte jeg melding på skjenk+skapet og der viste det seg at skjenken var gitt vekk, jaja tenkte jeg, da får vi ta skapet uansett da, fordi det var ganske fint.

Så kom søndagen, barna hadde overnattet i leiligheten som eksen er i for øyeblikket. Jeg dro for å bytte bil med mamma, og kjøpte samtidig med meg blomster siden det var morsdag! (Jeg fikk to gratulasjoner fra venner, tror ikke så mange klarer å anse meg som den rollen.)
Så dro vi for å hente ett tv-bord som jeg fikk fra kjæresten til pappa, og skapet i samme slengen. Losset det opp, skapet var en smule tungt og stort, og dro ut til Bjørkelangen med det. Venninna mi, som forøvrig var tidligere nevnte nerd, bidro i stor grad og det ble veldig satt pris på. Når skapet var ordnet dro vi for å hente sofaen. Den var i utrolig god stand til å være 5-6 år gammel, og han kunne nok egentlig solgt den for en del kroner, men den var uten tvil en smule tung, i følge bærehjelpen min, og for lang for kassebilen, heldigvis fikk vi stroppet den fast og satte igjen turen hjemover. Litt trøbbel inn inngangsdøren men slikt får man tåle!
Når den var vel inne fjernet jeg den gamle som eksen skal ha med seg og hva jeg fant under var ett direkte mareritt… Fullt av leker og støv og søl som jeg ikke hadde sett…
Så jeg ryddet, heiv halvparten av lekene, vasket og demonterte/løftet vekk den gamle sofaen, før jeg satt den nye på plass. Både den og skapet kledde stua mi godt, og var i veldig god stand. Så alt i alt, jeg er fornøyd med fangsten totalt!
Inntil bikkja er borte riktignok så har jeg lagt på laken over sofaen i tilfelle bikkja hopper oppi den mens jeg sover, for nå er jeg griselei hundehår!
Legger med bilde av sofa og skap, litt mørkt kanskje…

Så idag var det meklingsmøte med eksen, og vi fikk kommet frem til en midlertidig løsning ihvertfall, som jeg håper vil fungere. Men, hun tar med seg begge to på onsdag, hvor hun får en del tid med barna. Noe jeg kan forstå siden hun har jo hatt en stund uten barn.

Og imorgen kommer hun for å pakke resterende og hente sine ting, spent på å se hvordan det går!

Kjedelig fredag med møbelsurfing!

Akkurat nå sitter jeg i sofaen hvor jeg ser film/blogger og surfer på Finn.no. Ikke den mest spennende fredagskvelden jeg har vært borti, men humøret er jo forholdsvis bra.
Eksen skal jo hente en del møbler/inventar som er hennes til uka, så jeg leiter meg gjennom Finn.no etter billige*hostgratishost* alternativer. Deriblandt sofa og kommode/hyller.
Mamma har varebil og den er tilgjengelig, pappa skal passe barna, jeg skal få hjelp av ei venninne og har to avtaler sålangt, så det lover bra!
Skal helt ærlig innrømme jeg ikke er spesielt gira på å slippe henne(eksen) inn hit igjen, etter hendelsen med ubudne gjester sist, men så lenge hun holder seg til avtalen, som nå er at vi skal gå igjennom ting sammen, alene, så skal jeg klare å holde hodet kaldt.

Forøvrig kan jeg røpe at jeg faktisk har planer til Valentines Day! Ja faktisk! :-p
Den personen som har trigget nerden i meg som jeg har nevnt i tidligere innlegg. Vel, vedkommende skal jeg på middag med, ikke no dyre greier, men pytt pytt :-p
Så det håper jeg blir hyggelig!^^
I all sammsynlighet er da barnas mor inne i sin nye leilighet og om vi har fått til en midlertidig løsning så har hun barna. Om ikke, så lager jeg alltids middag hjemme og tenner no lys eller no :-p

Ro i sjelen!

Tja, da ligger man her, la meg for en god stund siden men har nettopp lagt på røret med ett annet individ.
Ble liggende og bare fikle på mobilen med litt musikk på, lenge siden jeg har følt freden som kommer med nattens mulm og mørke. Men jeg har jo vært oppe på disse tider siden da, så jeg vurderer om det kan skyldes at hjernen/hjertet kanskje ikke tynges ned av så mye forskjellig. Greit nok, ting med eksen er ikke helt på stell, men jeg er jo ihvertfall ute av det forholdet, samt ute av skapet, samt at jeg har truffet nye, bra mennesker og ett som har fått en del oppmerksomhet. Føler litt fred for en gangs skyld kanskje, og er klar for å komme meg videre med livet mitt og få en forholdsvis ny start og virkelig gjøre det jeg selv ønsker, innen rimelighetens/økonomiens grenser selvsagt.

Kanskje det skyldes at jeg nå endelig er bortimot kvitt forkjølelsen jeg har hatt i typ ei uke, men uansett så er har jeg motivasjon, er mer laidback, og rett og slett mer selektiv i hvilke negative energier jeg lar oppta plass i hjernen min om gangen. Og det føles godt å kunne legge vekk ting og bare fokusere på de tingene jeg ønsker å gjøre noe med.

Uansett så var jeg på butikken idag, det gikk helt ok, men er ikke kult å dra med se to barn når man er sjuk på butikken :-p så fremsynthet og sørge for at barna blir okkupert er veien å gå, eller bestikkelser som det også heter xD
Uansett, da fikk jeg ihvertfall tatt ett bilde av meg, enjoy!^^

(Klar for daffetur på butikken liksom, og den pelsgreia til høyre er halen på eksen sin hund, jeg har han enda)

Kjapp recap av Days gone by :-)

Da var man tilbake, har blitt litt hull i bloggingen, litt grunnet sykdom, og litt grunnet besøk.

Har skjedd enormt lite egentlig, personen som ble nevnt i forrige innlegg som trigget min indre nerd har vært på besøk og vi har sett Star Wars, filmer jeg er enormt stor fan av, men som jeg ikke har fått sett på over tre år av diverse grunner. Men det var en maks for hvor mye vi fikk sett for vi ble sittende og skravle gjennom det meste :-p og jeg liker virkelig denne personen, som holder nerden i meg okkupert, tar alle mulige referanser til gudene vet hva slags spill/film, det er litt spesielt:-p

Derimot så har jeg merket en del av hva eksen har forsynt seg med, og plutselig hadde man ikke boksåpner, i ett kritisk “bønner i tomatsaus” øyeblikk. Her står man og lager skikkelig cowboyfrokost og så kan man ikke servere bønner fordi boksåpneren har forsvunnet liksom, skandale er det! XD og litt komisk:-p

Barna har hatt det godt i det siste, har fått lekt en del, tegnet litt, og gjort en del sprell, Christer klarer snart å telle til ti på engelsk, og det er litt kult.
Idag begynte det å snø en del, om den blir til imorgen, og jeg blir frisk til imorgen(har vært syk i tre dager), så skal jeg ta de med ut og base masse!