Samtalegruppe for unge transpersoner!

Hver gang Sex og Samfunn arrangerer gruppe så deler jeg det, fordi det er så utrolig viktig! Det er kjempebra folk som styrer det og dette er de jeg var og snakket for i fjor høst! 😀 Hvis du er ung og du er trans, uansett om du er i skapet eller ute, stealth eller åpen, erfaren eller fersk, meld deg på!

Sex og samfunn har i to år arrangert samtalegrupper for unge med utfordringer knyttet til trans/kjønnsidentitet.

Gruppen ledes av to sykepleiere med spesialisering innen psykiatri, kognitiv terapi og sexologisk rådgivning. De har god kompetanse og erfaring med spørsmål rundt kjønnsidentitet og kjønnsmangfold.

Målet er at unge skal møte andre i lignende situasjon for å dele erfaringer. Det gis en del informasjon og vi får besøk av fagpersoner innen feltet.

Dette er noen av temaene som tas opp:

Aksept

«Passering» – hvordan bli oppfattet som det kjønnet en identifiserer seg med? Navn, klær, hår, bruk av toalett/garderobe osv.

Psykisk helse – hva gjør vi når livet er vanskelig?

Helse – hvordan ivareta kroppen når kroppen er «feil»?

Selvbestemt seksualitet – du bestemmer selv over egen kropp, seksualitet og kjønnsuttrykk.

Annerledes – kan det være positivt å skille seg ut?

Hvor få den hjelpen du trenger?

Hva gjør du når du ikke får den hjelpen du trenger?

Vil du delta i samtalegruppen?

Vi starter ny gruppe 2. mars 2016. For påmelding, spørsmål eller ønske om mer informasjon kan du ringe 22 99 39 00 eller sende epost til [email protected] eller [email protected]

Velkommen til oss!

Link: http://sexogsamfunn.no/klinikk-og-tilbud/tilbud/samtalegruppe-trans/

Hadde fri fra jobb så jeg besøkte Aftenposten.

I dag hadde jeg fri fra jobb siden jeg skal jobbe lørdag. Men istedetfor å henge hjemme så var jeg invitert til å delta på Aftenposten sin web-tv. Jeg vil ikke avsløre om hva enda, men jeg tror jeg ble fornøyd ihvertfall. Lover å dele det med dere så fort det ligger ute! Du må gjerne prøve å gjette hva jeg gjorde der ^.^

Fullt kjør i læretiden

Jeg er godt i gang med læretiden og har hatt fullt bord hver eneste dag. Det er utrolig moro, utfordrende og skummelt på samme tid. Heldigvis føler jeg at jeg blir tatt vare på og er ikke redd for å spørre om hjelp hvis jeg trenger det.

(Klipper håret til Steffi)

Ellers har jeg noen andre planer denne uka som jeg er spent på om kommer til å bli bra, men det må jeg dessverre vente litt med å avsløre.

Ved siden av alt dette har det vært lite som har skjedd, en homofest eller to bare.

Nei vent… Det stemmer jo ikke, jeg har skaffa meg lugg!! Og jeg har tatt tatovering! Tigr Tattoo hadde nyåpning og derfor kule motiver klare! Så jeg var der aller først på lørdag som var og fikk en så sykt fet skullsommerfugl på armen av Kathrine. Hva synes du?

Helt ærlig så sliter jeg litt med å finne motivasjonen til å skrive. Jeg har gjort det lenge nå, helt siden Kvinnefronten-gate.. Men jeg jobber med et innlegg(urelatert) nå som jeg tror vil få meg i gang igjen. Eventuelt kanskje dette hjalp 🙂

Hvis du vil se mye mer aktivitet fra meg så kan du følge meg på insta, der skjer det kjempemasse :-p