Siste dagers busyness

Ok, nå lot jeg det gå i overkant lang tid mellom innleggene her…

Tempoet har fremdeles ikke gått ned, kanskje vært litt mye ute de siste dagene, men det har vært veldig koselig. Blandt annet hqr jeg sunget karaoke for første gang ever, ikke at jeg var spesielt flink, men jeg sang nå ihvertfall :-p

Imorgen skal jeg hente Aurora og ha henne en hel uke mens eksen er i utlandet!
Jeg gleder meg så utrolig masse, vi skal kose oss skikkelig og få gjort en del sammen! 🙂

Livet på Majorstua er ganske ålreit enda, kort ned til T-banen, og leiligheten begynner å se ålreit ut snart, enda jeg fremdeles har flere greier som må inn her.

Føler det er lite som faktisk mangler om dagen, kjærlighet kanskje? Og bedre økonomi? Men er sjeldent “nede” i sinnstemning, får kost meg masse med å være sosial, og det gir meg utrolig mye energi. Men som sagt, kjærlighet og penger ettersøkes, helst ikke fra samme kilde, det ville vært en smule creepy :p

Respons på video og dagligliv :3

Det er kjempehyggelig hvor mange utrolig fine tilbakemeldinger jeg har fått etter jeg la ut videoen av min reise de to siste årene(se forrige innlegg).
Det har faktisk varmet ganske bra og at folk har delt den er både kleint og dritmoro på samme tid :-p

Man skulle tro at de bildene fra da jeg presenterte som mann, var de som var værst å legge ut. Men egentlig så var det bildene fra de første forsøkene som var værst, da de er faktisk rimelig flaue :-p (se videoen, jeg legger de ikke ut igjen). Når jeg ser tilbake på de så husker jeg lett den tiden hvor jeg konstant følte meg usikker, og siden jeg ikke kunne noe, så gjorde jo bare det ting værre.
Ikke peiling på sminke eller klær, ikke peiling på meg selv generelt. En fin og god miks med andre ord :-p
Men! Å lage den videoen hjalp utrolig på å sette ting i perspektiv for min del, hvor utrolig fort, men samtidig stabilt, alt har gått. Ja, det har vært noen massive nedturer, med angst, brudd, drama, dysfori og en lang søken etter min egen identitet. Jeg sier ikke at jeg er ferdig med alt, selvsagt ikke, jeg tror ikke jeg noensinne vil bli ferdig med å finne meg selv. Og det er egentlig helt ok, jeg er stort sett samme personen som jeg alltid har vært, men noen ting endrer seg stadig, og det er ganske moro 🙂
Men fyttisøren så langt jeg har kommet! Og akkurat det er jeg stolt av!

I andre nyheter så kan vi melde om at skolen går enda bra, leverte min først innleveringsoppgave for litt siden, i religion. Ble ikke fornøyd med innleveringen, men vi får se om det er dugbart.

Livet på Majorstua er fortsatt ganske bra, jeg er fremdeles like opptatt, alltid noen å treffe eller noe å gjøre! Jeg elsker å komme hjem og være sliten etter en lang dag med skole og moro!
Jeg gjør jo en del i Skeiv Ungdom også, med noen av de råeste menneskene som finnes, så det fyller jo en del dager også 🙂

Ellers så…..var vel det alt tenker jeg 🙂
Men om noen lurer på noe, så er det egentlig bare å spørre. 😀

To fuktige kvelder!

Denne uka har vært rimelig råbra, herregud som jeg elsker å bo så nære folk!^^
Fikk endelig skaffa de viktigste skolebøkene også, det var sannelig på tide. Men en er bortimot umulig å skaffe, hele klassen sliter med å skaffe den,
men forhåpentligvis er den rett rundt hjørnet!
Skolen går forøvrig ganske bra, har min første innleveringsoppgave nå til mandag, blir spennende å se hvordan det går. Men heldigvis er faget spennende, så det hjelper litt!

Ja! Og shoutout til jentene i klassen til eksen som hadde lest bloggen min, ikke vær redd for å si hei^^

På onsdag fikk jeg besøk av en kompis jeg ikke hadde sett siden lenge før jeg kom ut av skapet. Litt smånervøs for hvordan det ville gå, da jeg og han pleide å råne sammen i gamle dager, og vi var begge en smule stereotyp “mann”.

Jeg ventet på han ved t-banen på Majorstua, og så han før han så meg.
Jeg vinket, fikk oppmerksomheten hans og kunne se han forme ord med munnen sin. Sånn når ingen lyd unnslipper, men man sier ordene like fullt. Jeg husker ikke nøyaktig hva han sa, men noe i samme gate som “Holy Hell” var det.
Vi hilste og jeg snakket, hvorpå jeg måtte gjenta meg selv, da han ble såpass paff av hvordan stemmen min hadde endret seg.
Vi beveget oss opp til ett sted med øl, og brukte tiden på å fylle inn hva som har skjedd de årene som har gått, samt han måtte spørre om en del saker.
Jeg fikk utfordret han på hans syn av hva som avgjør kjønn, og såvidt jeg forstod, så innså han poenget. At alt som gjør deg til det mennesket, det kjønnet, du er, det sitter i bevisstheten din. At kroppsdeler ikke definerte han som mann, men hans egen viten om at, ja, han var mann. På samme måte så vet jeg at jeg er dame, det er ikke værre en det.

Senere stakk vi hjem til meg og ble joinet av en annen kompis av meg. Vi drakk og koste oss, før den første kompisen måtte dra hjem(han ville være med ut), og vi andre dro på byen.

Jeg og kompis nr.2 dro til ett utested(husker ikke hvor), og traff noen andre han kjente. Så vi koste oss der noen timer før kvelden tok slutt, og alle skulle hjem.

Delen som kommer nå, likte jeg svært dårlig.
Jeg gikk av trikken på Youngstorvet, og skulle gå opp til t-banen ved Max(stortinget). Det er snakk om en kort gåtur, men det skulle visst skje en del iløpet av den lille strekningen. Ved selve Youngstorvet var det noen menn som ropte etter meg, en smule uggent, men forholdsvis levbart. Så begynte jeg opp Karl Johans gate, der kom det tre menn i motsatt retning av meg. En av de begynte å snakke til meg, “Hey sexy lady”, sa han idet han kom nærmere. Plutselig la han armen sin rundt meg, jeg prøvde å dra meg vekk men han holdt igjen. Jeg kunne kjenne sinne begynne å koke i meg, blandet med kvalme og en dose frykt. Han sa at jeg skulle bli med han og begynte å klå på meg, altså klå som i på områder han ikke har en dritt å gjøre. Vennene hans lo i bakgrunnen. Han begynte å dra meg med seg, vekk fra dit jeg egentlig skulle, og da bare sa det fullstendig stopp i hodet mitt. Usikker på situasjonen og hva jeg burde gjøre, så dyttet jeg han hardt unna, og la på sprang. Jeg er ikke kjent som den mest aktive personen noensinne, men løp gjorde jeg, og stoppet ikke før jeg var nede på t-banen og var sikker på at de ikke hadde fulgt etter.

Der innså jeg selvsagt at nøklene mine lå i lomma på kompisen min og han var dratt hjem, så jeg ringte han og fikk etterhvert svar, og han var en superengel og kom til Majorstua med de, og fikk en god klem for det som hadde skjedd rett før. Takk for gode venner sier jeg bare! <3

Dagen etter endte jeg også på byen, men denne gangen rett ved t-banen. Skeivt studentforum hadde kveld på Brighton og det var ordentlig moro, og helt uten kjipe hendelser.

Denne helgen skal være rolig, Aurora er her, og vi skal kose oss masse!

Ikke alle var like gira etter vi dro fra Drammen.

Håper alle sammen får en fantastisk helg!

Så mye som skjer!

Ok, da er vi igang igjen. Oppdatering fra hverdagen!
Skole går kjempegreit, har “verdensreligionene” og “ex.phil” dette semesteret, og synes faktisk begge er ganske spennende. Men må innrømme at filosofi er en smule spesielt til tider :-p

I hverdagslivet er egentlig ting ganske ålreit, ting med eksen har vært stabilt en stund nå, det har gjort livet enklere.
Samt jeg har jo flyttet! Nå er det Majorstua for alle pengene(bokstavelig talt, det er dyrt her).
Skal ærlig innrømme at det er noen klare fordeler ved å bo så sentralt, alt er så nære. Skeiv Ungdom sitt kontor er kun to stopp unna med t-banen, butikker, bank og slikt er tett innpå. Allikevel er vi såpass skjermet her at trafikkstøy og slikt slipper jeg, det eneste som er av lyd er når naboene bråker, og det er riktignok forholdsvis ofte. Men begynner å bli vandt med det heldigvis.

Andre nyheter!
Jeg har blitt forespurt om å skrive en tekst. Litt usikker på om jeg kan si for hvem eller med hvilket formål her, men jeg tror det blir veldig bra!

Transgender Day of Remembrance(TDOR) nærmer seg! Det er den 20.November og for de som har lest bloggen en stund, så skrev jeg jo om den ifjor. Vi hadde en fin og bra markering i fjor, men i år skal den bli enda bedre, og enda sterkere!

Deltok også på landsstyremøte i Skeiv Ungdom i helga, selv om jeg ikke sitter i styret i organisasjonen eller noe lokallag. Men skulle si litt om TDOR samt komme med innspill så hadde en viss nyttefunksjon uansett. Det var veldig hyggelig og traff mange kjente og en del nye. Jeg digger denne organisasjonen så heftig masse og er så engasjert at det renner over 🙂

Ja, jo! Har farget håret igjen, men det har man kanskje skjønt utifra bildene?
Hva synes man var best?

Det var vel det meste for nå. Skal prøve å bli flinkere til å skrive ofte, men gjør noe konstant for tiden, så tiden blir for knapp iblandt.

Klem!