Bursdag!

Fredag hadde datteren min bursdag!!!
To år fylte hun, tiden går alt for fort….
Jeg hentet barna hos eksen hvor de hadde hatt en feiring på formiddagen og dro så til mine besteforeldre sin leilighet i Sandvika hvor vi også hadde en liten feiring. Vi kosa oss masse med pølser, og gaver! Aurora fikk klær, sko og biler! Fordi bil er kult, derfor!
Så kjørte pappa oss hjem(takk for det btw pappa), og barna fikk være bittelitt oppe før de gikk i seng

Eldstemann fikk også biler, men lillesøster sine var visst kulere :-p

Se! Sliten jente :-p

Lørdag begynte vi dagen med film, og cowboyfrokost. Så gikk vi tur til butikken, det var egentlig veldig hyggelig, selv om eldstemann holdt på å vandre ut i veien av grunner ukjent for meg, men det resulterte i en kjapp arm som dro han tilbake, og vi slapp med skrekken…
Vi møtte på ei venninne som ble med oss hjem og ble til middag, barna fikk være litt ekstra oppe siden det tross alt var lørdag.

Idag aner jeg ikke hva vi skal finne på, vi får se hva dagen bringer^^
Håper alle har hatt en fin helg!

(Eldstemann fikk leke med kameraet på mobilen, tadaaa^^)

Endelig frisk!

Skal vi se! Da tror jeg formen er bra nok til å oppdatere litt!

I helgen var det Landsmøte! Det var kjempekult, veldig hyggelig, og litt slitsomt.
Møtet ble holdt på Holmlia skole, altså på Holmlia, noe som var greit for da kunne jeg overnatte hos mamma, låne hennes bil til/fra og ikke måtte reise for langt.
Vi hadde muligheten til å overnatte, men selv blandt hyggelige åpne skeive folk, så trenger jeg en del privat plass, spesielt på natten og rundt morgenrutiner.

Landsmøtet var hyggelig i seg selv, litt langt riktignok, men slik skal det jo være :-p
På lørdag ble jeg også mer og mer uggen, tett i bihulene og sår i halsen. Så innen jeg var hjemme, i to-tiden, var jeg helt ferdig. Falt omtrent om i senga og når alarmen gikk noen timer etterpå klarte jeg ikke reise meg engang… Så det var heller kjipt…

En ting jeg la merke til thought, at selv om angsten er borte, så er ikke problemene det. Selv om angst ikke er inne i bildet, så fikk jeg på lørdag noe jeg best kan beskrive som ett dysfori anfall. Jeg hadde ikke hatt muligheten til å fjerne alt av ansiktshår den morningen, og heller ikke rukket å bruke litt tid på badet. Så når jeg merket at jeg hadde noen hår på overleppa begynte jeg umiddelbart å slite. Måtte på butikken, hvor en kompis spanderte engangshøvler på meg. Dro tilbake til LM og rett bort til plassen min, ned i veska, hente sminke og rett ut på toalettet. Låse døra så jeg fikk litt plass, og gjøre hele ansiktet på nytt. Da jeg til slutt ble ferdig måtte jeg utenfor og sitte litt i ro og roe meg ned, før jeg kunne gå inn igjen og sitte ned.
Jeg tror noe av det kan skyldes at det er nå en stund siden jeg var til elektrolyse sist, og at det føles utrolig ugreit. Grunnen til det igjen er at jeg har forbasket lite penger til overs, så jeg får ta det som det kommer. Bilen må også fikses og regninger må betales.

Noe kult med landsmøtet var all tweetingen, taggen var #SkULM og det gikk i ett. Riktignok mye fra min side og mye av det var direkte ræva, men veldig kult å se hvordan sosiale medier spiller en artig rolle under sånne ting.
Det er også laget en sånn storify greie fra landsmøtet, sjekk den ut på:
http://storify.com/SkeivUngdom/skeiv-ungdom-landsm-te-2013-et-stykke-historie?utm_content=storify-pingback&utm_source=t.co&utm_campaign=&awesm=sfy.co_aHGD&utm_medium=sfy.co-twitter

Alt i alt ett bra arrangement!

Selv om jeg har vært syk har jeg måtte gjøre helt ekstreme mengder husarbeid etter jeg kom hjem, og jeg begynner helt ærlig å bli lei av å gjøre det. Så mye for 1950-talls husholdning ihvertfall :-p

Livet tralter sin vante gang, mens jeg bare henger på 🙂

Begivenhetsrik dag + lue i posten!

Hallo Bloggen!^^ (jeg måtte bare xD)

Idag har vært en knallhyggelig dag!
Sto opp for sent, måtte kjappe meg enormt for å rekke bussen(helsike å gjøre seg klar med tidspress…), så ned til Lillestrøm, videre til Skøyen, låne bilen til pappa,(takk pappa!), hente ungene hos eksen. For så å dure til Frognerparken hvor vi fikk gått en lang tur og jeg fikk truffet ei venninne!

Skrubbsår ble det, tydeligvis så er det dødskult å løpe ned gressbakker, men ikke like fett å tryne på grusveien som kom rett etter. Eldstemann hevdet han hadde “voksenvondt” og derfor trengte plaster! Dessverre så var ikke førstehjelpsskrinet tilgjengelig og han måtte vente til vi kom hjem, hvor han fikk påklistret matchende piratplastre på hvert kne! Det var visstnok kult.
Yngstejenta klarte også å pådra seg en liten skade, i form av ett nogenlunde stilfult fall på flatmark med påfølgende fremoverrulling, noe som sørget for aue på haka. Hun mottok ikke plaster, men så heller ikke ut til å ha voksenvondt vel å merke.

Vi koste oss egentlig ganske masse da, været var veldig bra, til tross for en del vind. Jeg glemte riktignok å ta bilder, mye fordi jeg var opptatt med å løpe etter småtroll høyre og venstre. Av og til skulle man tro de var oljeriggarbeidere hjemme på perm… Så fort de treffer bakken sprer de seg for alle vinder… Men i tilleg ble jeg jo okkupert med å skravle med venninna mi! (Shout out til Sunniva, som jeg ikke aner om leser bloggen :-p)
Hun hadde med seg hunden sin, som gikk delvis fint overens med barna :-p Aurora er skeptisk til små hunder.. Mulig hun tror de skal være større? (Ref: hunden vi hadde før var en Leonberger på rundt 50 kilo).

(Obs, ignorer at jeg ser sliten ut, det var en lang dag) :-p

Så kom vi hjem, og i posten lå det en pakke til meg! Den var fra ei som strikker på oppfordring! Og som den selværklærte nerden jeg er så hadde jeg forespurt om hun kunne lage Jayne Cobb(spilt av Adam Baldwin) sin lue fra serien “Firefly”.
AND IT WAS GOOOOOD^^
(Se bilder!)

Ellers har jeg lest en del til landsmøtet i SkU, siden jeg er en skippertaker må jeg gjøre mest mulig på kortest mulig tid, gjerne så nær en eventuell frist som mulig. Hvis jeg sprer ting utover så blir det ikke sittende… Funky like that ^^

Fin helg!^^

Barna var her i helga! Vi hadde det utrolig koselig! Masse lek, masse moro, godteri(host), film og annet hyggelig. Blandt annet lagde vi bursdagsgave til eksen, men i stresset som fulgte med å overlevere barna, så ble den glemt igje her og hun fikk ikke sett den, så må sørge for å gi den til henne ved senere anledning. Kan ikke si hva det er, det ødelegger overraskelsen :-p

Ellers så går livet sin tralte gang, har en rimelig full uke med diverse avtaler, og til helgen er det landsmøte i Skeiv Ungdom. Det tror jeg at jeg gleder meg til, har ikke vært på landsmøte før :-p

Treig uke!

Oi, nå var det gått noen dager siden jeg skrev her, beklager det, spesielt siden jeg har gjort lite fornuftig.

Eller, det stemmer vel ikke helt. Jeg har gjort mye husarbeid :-p
Samt at igår dro jeg til Strømmen og traff ei venninne, før jeg dro til mamma som er på Ahus en tur i forbindelse med kreften.
Men jeg dro ikke med bilen slik jeg vanligvis gjør, jeg reiste med buss, og litt tog. Hater kollektivt :-p
Men joa, kom jo frem til slutt.

Mamma var i dårlig form thought, men det kommer seg 🙂 hu er sterk og står på som best hu kan! Tøffe nesten-gamle dame^^

Så var det hjem, slappe av, bli skuffet over å ha funnet nok en sci-fi/fantasy tv-serie som ble kansellert før sin tid!

R.i.p. Firefly, Jericho, Terra Nova, Outcasts osv osv 🙁

Slutt, barn, søkt studier, bra bilde.

Vel, så…ja… Oppdateringstid vel? Ting som har skjedd i det siste og slikt.

Det er stopp mellom meg og nerden, hva det enn var vi hadde.
Vi hadde vært en stund i mellomland, men det fikk en relativt brå slutt, dessverre. Skal ikke gå inn på for mange detaljer, vel, fordi jeg orker ikke, og det ville ikke vært hyggelig med hu. For det har faktisk vært hyggelig, men ting bare passet ikke. Bedre at det gir seg tidlig før man blir for seriøse eller forplikter seg for mye. Det har jeg måtte lære på den harde måten selv tidligere.

Neste sak! Barna har vært på besøk, og vi har kost oss veldig, gått tur, lekt, sett film, tegnet osv. Så det vanlige med andre ord 🙂

Og jeg har søkt om studieplass til høsten, på deriblant historie og religion, så får vi se hva som skjer ut av det^^

Ellers så skjer der nada spennende, såvidt jeg husker i skrivende stund…
Går glipp av mye ved å bo her ute, og ha dårlig råd samtidig… Bilen trenger en pause, da bremsene begynner å bli dårlig. Så trenger å skaffe noe penger heller kjapt, for bilen kan jeg ikke leve uten!

Det var vel strengt tatt det. Håper dere har en fin helg, og får kost dere!

Ble forøvrig litt fornøyd med dette bildet(lol):