God Jul!

Ok, så daua blogginga litt i jula, og jeg har ikke helt energien til å gjøre dette til noe lengre greier akkurat nå, så vi tar en kjapp oppsummering istedet :-p

Aurora har vært her hele jula og det har vært kjempemoro! Julaften og 1. Dag var vi hos pappa og kjæresten(+ familie) på middag. Det var kjempekos og Aurora var ei lykkelig lita jente som fikk masse gaver. Hu fikk blandt annet to dukker og en trillevogn som ikke har fått være i fred siden, i tillegg til klær, spill, såpe og en del mer. Det har blitt noen seine kvelder på henne men med litt strategi rundt dagsoving så har det gått overraskende fint.

Selv fikk jeg klær, sminke, parfyme, penger +++ og jeg hadde det kjempehyggelig. Det er litt styr for å reise kollektivt på julebesøk riktignok, og det har tatt en del ut av meg så nå venter noen dager med avslappning og å få besøk.
Jeg er nemlig en smule forelska, men mer om det ved en annen anledning :-p

Håper alle har en fin jul etter sine egne ønsker og får ett godt nytt år!

Chille helger

Så de siste to helgene har vært ganske herlige. Jeg har hatt koselig besøk og bare slappet av og kost meg! Aurora var her forrige helg sammen med besøket, ikke at vi gjorde så mye fornuftig(spørs hvordan man definerer fornuftig), men vi hadde det moro, og det er hva som teller 🙂

Imorgen er det juleverksted hos Skeiv Ungdom og på onsdag skal jeg til pappa og kjæresten hans på besøk. Julen er planlagt for det meste og stemninga begynner å komme i orden 🙂

Og btw, sjekk den awesome lua en spesiell person har laga til meg!

Semesterslutt og klar for jula!

Da var endelig skolen over for dette semesteret! Det har vært noe hektiske dager og netter.

Først stod det på innleveringen av semesteroppgaven i ex.phil, jeg var langt ifra fornøyd med oppgaven jeg trakk. Å redegjøre for Charles Frieds skille mellom intenderte konsekvenser og bivirkninger vi ikke intenderer men lar skje, var hardt..
Jeg sleit utrolig mye med å forstå stoffet overhodet og det førte til mange timer med pugging og notatskriving som ikke var helt optimale..

Riktignok har jeg tilbrakt mye tid på universitetet med slektninger og venner, så om noe har det vært hyggelig^^
Natten før innleveringen satt jeg oppe gjennom natta for å gjøre ferdig oppgaven, men en stund før innleveringsfristen fikk jeg beskjed fra eksen om at Aurora hadde falt og slått seg og de måtte på legevakta. Så da var det bare å pelle seg ut og til Drammen. Jeg ringte fakultetet og fikk utsatt oppgaven, noe som heldigvis gikk greit.
Aurora hadde falt og fått seg en skikkelig kilevink i munnen, som gjorde at hun hadde blødd og kanskje en liten hjernerystelse. Eksen og jeg avtalte at jeg skulle ta henne med hjem siden jeg skulle ha henne dagen etter uansett.

Det var igår, og jeg måtte vekke henne ett par ganger iløpet av natta for å sjekke om formen var ok, det gikk heldigvis fint og formen idag virket bedre så vi våget oss på en kort dag i barnehagen. Med instruks til personellet om at pappa kom og hentet henne og at om hun ikke var helt frisk allikevel eller noe oppstod så skulle de bare ringe.

Mens Aurora var i barnehagen hadde jeg en prøve i ex.phil, som må bestås for å få semesteroppgaven vurdert overhodet. Jeg var skikkelig nervøs og følte ikke jeg hadde fått nok tid til å pugge. Men heldigvis fikk jeg inn to timer med intens lesing av notatene fra seminar og forelesninger. Det har uten tvil vært til utrolig god hjelp at jeg har tatt sykt masse notater fra alt jeg har deltatt på. Man trengte 15 av 25 spm riktig for å bestå.
Jeg endte med 21 av 25 riktige^^ så jeg fikk en god avslutning på mitt første semester! Svar for eksamen og semesteroppgave kommer senere, så inntil da, så lever jeg i håpet!
Stikkord fra dette semester er: Angst(første dagene), oppnådd normalitet, nye bekjente, ny kunnskap, moro og utfordringer!

Siden semesteret nå er over blir det nok litt økt blogging fra min side, jeg skal blandt annet lage en Trans101 for transfolk, til forskjell fra den generelle jeg har skrevet tidligere. Så får vi se hvordan det går.

Men akkurat nå skal jeg sørge for å skaffe meg massivt mye julefølelse.
De som leste bloggen i fjor husker kanskje at julen i fjor ikke ble akkurat optimal(brudd med samboer, starten på en utrolig kjip del av livet mitt, sårede følelser osv) så vi satser på at årets julefeiring ikke blir like kjip.
Men det skjedde en positiv ting i julen ifjor, som nok ikke kan toppes i år.
Rett etter bruddet, i romjulen, kom jeg ut på facebook til alle jeg kjente. Selv om jeg hadde levd som meg selv en stund innen da så var det kun ett fåtall som visste det.
Følelsen av å bli fri og få så mye støtte fra venner og bekjente skal det mye til for å toppe! 🙂

Uansett håper jeg jula blir fin for alle dere!
Hvis dere feirer jul så håper jeg dere får gjort det slik dere ønsker!

Og hvis dere ikke feirer jul(av forskjellige årsaker) så håper jeg dere allikevel får det fint!