Hytteliv!

Akkurat nå sitter jeg og nyter livet på hytta. Kommer til å bli mer nyting om noen timer når pappa og nye kjæresten drar. Ikke fordi det er så veldig ukoselig eller noe, litt kleint er det riktignok, men fordi jeg ikke får vært meg selv. Er fortsatt ikke i nabolaget av ett punkt hvor jeg tør å vise noenting til pappa, sitter tilogmed med olabukse fordi jeg ikke vil han skal se bena mine…
De drar heldigvis etterpå og da får vi noen dager for oss selv med veldig mye kos:-) Skal bli så deilig!
Men grillmat og litt alkohyler har vi ihvertfall da:-)

Trangsynte nordmenn?

Ut av ren nysgjerrighet bedrev jeg litt slik Googling som er så populært blandt de yngre idag og kom til å tenke på en sak om ei transdame som hadde gått rettens vei for å få lov til å spille på den profesjonelle dametouren(LPGA) i golf. Hun vant frem til slutt om jeg husker riktig og presterer ikke på noe annet nivå enn hva som er forventet av en profesjonell golfer på det nivået.

Men til hva jeg ville fokusere på angående dette, mens jeg leste gjennom denne saken. Jeg skal ikke gå inn på at tittelen er absurd(link nederst) og det er noen småfeil her og der, men man har jo muligheten til å stemme i en del av artiklene til VG og det ble gjort her og resultatet er skremmende, riktignok så er dette en forholdsvis gammel sak men den er da fremdeles i nyere tid?
Synes det er trist å se at så mange sitter med ett så forskrudd syn på verden.

Her er linken til saken. http://touch.vg.no/article.php?artid=10019241

Søte pusen!

Fikk en kjempesøt gave av samboeren min for litt siden!
Har tydeligvis blitt litt populært med slike navnesmykker slik som Carrie har i “Sex and the City”, så for litt siden fikk jeg ett kjempepent slikt ett i sølv!:-)

Den jenta blir bare bedre og bedre!:-p

Easy days!

Er uvandt at ha så mange dager i strekk hvor jeg er glad, fornøyd og meg selv.
Greit nok, 16-18 mai måtte jeg gå i manneklær men så mye jeg får vært meg selv om dagen så overlever jeg det:-)

Det mest spennende som har skjedd er at på selveste 17.Mai gikk datteren min for første gang!!! Var helt enormt tøft å se på! All den treninga vi har gjort betalte seg endelig! Riktignok så var det min far som slapp henne akkurat i det kritiske øyeblikket og tok jo da selvsagt all ære… Kommer til å få høre det til den dagen jeg dør… XD

S fortsetter å være utrolig, jobber hardt, behandler meg bra. Hun toppet heila driten den dagen jeg kom tilbake fra behandleren min og vi måtte egentlig på butikken, så vi dro hele familien. Jeg og barna satt riktignok i bilen men jeg er sikker på at ett par av naboene så:-D første gangen vi har vært ute hele familien hvor jeg har vært meg selv! Helt rått! Og S er bare helt sjef!!!

Rolige dager fulle av futt.

I det siste har ting vært forholdsvis rolig, samtidig som vi her hjemme har gjort en del ting. Gått turer, betalt lån(særs tiltrengt), sett human Centipede 2(Gud så grusom), og husket å ta antiandrogene hver dag! Med tanke på hvor dårlig jeg egentlig er til å ta piller så er det gøy å se hvor flink jeg er med disse. Den 10.ende skal jeg tilbake til behandler og finne ut hvordan vi ligger an i løypa angående østrogen, som er det jeg virkelig vil ha:-)
Nå skal barna og jeg ut en tur på butikken, sol og vind, burde gå bra:-p