Lesbene anbefaler dette sofacoop spillet – Borderlands best uansett samlivsform!

Trenger du og kjæresten et spill å spille sammen, men sliter med å finne noe? Det gjorde vi også.

Her er man et par lesber som er ute etter noe å spille på Playstation om kveldene etter kidden har lagt seg. Det skal by på utfordringer, moro og kanskje litt skitten humor, men det er lettere sagt enn gjort.

Det er et problem at de fleste spill som tillater multiplayer idag kun spilles over nettet. De som tillater sofagaming varer sjeldent mer enn to minutter, handler om å drepe hverandre om og om igjen, og gir lite langsiktig utbytte. Selv gamle klassikere som GoldenEye, MarioKart og diverse Super Smash Bros. handler stort sett om å banke de andre på en måte eller annen. Jeg kan glatt huske at det førte til mye krangling mellom min bror og meg.

“Du har for bra figur”

“Du jukser!”

“BlaBlaBlaGrinSutre”

Til slutt kom en passe irritert mamma og dro ut kabelen og sendte oss ut i solen for å sakte smelte som de vampyrene vi var blitt til.

Over nett finnes det plenty med spill man kan spille Coop, men hvor ofte sitter du og kjæresten på hver deres Playstation og TV, og samtidig innenfor såpass avstand at man kan highfive når bossen går ned? (Eller at man gjør andre, mer intime ting enn highfive riktignok, men tar høyde for at lesere er både aseksuelle og under 16!)

Jeg har lett høyt og lavt etter spill som har en god sofacoop, som lagrer begge spillernes fremgang og som varer mer enn 20 minutter.

Jeg fant til slutt to spill, som står ovenfor alle andre når man er to skyteglade lesber med hang for litt dirty humor og forskjellig spillestil. (Hu løper inn og skyter med enormt store våpen, I’m in the rear with the gear. Mye likt til vanlig med andre ord *høhø*.)

Borderlands 1.

Og Borderlands 2.

Du har ikke spilt kaos før du har spilt Borderlands.

Satt til den potensielt eksisterende planeten Pandora, du styrer en av fire “Vault Hunters”. Folk som er på jakt etter et legendarisk velv fylt med skatter. Dette skal jo selvfølgelig ikke gå helt knirkefritt og du møter masse av innbyggerne på Pandora. Både de som vil hjelpe deg, og de som helst skulle sett deg i magesekken deres. Våpnene er også helt syke, og kommer i absolutt alle tenkelige variasjoner. I tillegg har man spesielle skillz man kan ta i bruk, enten det er en ørn som dreper fiender for deg, eller det er å gjøre seg usynlig i 5 sekunder. (Disse er sykt til hjelp og gjør spillet levbart iblandt).

(En vanlig dag på Pandora)

Spillene er lange, spennende og byr konstant på mer action. Men det absolutt beste med disse spillene er dialogen. Ikke bare mellom hovedpersonene og andre, men også de du bare tilfeldigvis overhører.

Ellie er helt sykt awesome!

Min favoritt sålangt er når du kommer over en liten by med ei doktor som skal få byen frisk, samt få opp skjoldet over byen igjen. En annen innbygger er drøyt sjåvinistisk og uhøflig mot henne.

“Hey Karima you know what’s better than having a working shield? Not being a woman!”

“Oh my God shut up Dave!”

Han får til slutt sin straff i form av en rakett mot huset sitt(skjoldet var ikke oppe helt enda gitt).

“And now let’s try that with the shields up”.

Hvorpå Karima sin kommentar er episk,

“You know my favourite thing about Dave?

He’s dead.”

Samt absolutt alt skurken i Borderlands 2 sier, stort mer klysete rasstapp skal du lete lenge etter. Selv maskinene sier utrolig mye artig, altså maskinene du kjøper ting på. Legemaskinen(strengt tatt legen i byen) informerer deg om at han ikke har løyve til å praktisere medisin. Ammomaskinen informerer om at de fleste av tingene der er tatt fra likene til døde eventyrere, og hvis du handler noe annet sted, skal han få deg drept. Eller hva med den rappkjefta 13 år gamle eksplosiveksperten som gir deg skryt for å desarmere minene hennes på et språk som er for mer voksne? Når du dør så får du også morsomme trøstemeldinger fra firmaet som digitalt gjenskaper deg. Det er en konstant tirade av strofer som kiler meg rett i lattermuskelen. Bare husk å ta pauser for mat, sex og annen stimuli, slik som toalett, om du praktiserer noen av disse.

(Vi digger Tina, hu blir bra rekrutt til The Gay Agenda når hu blir gammel nok!)

Det er til og med tilpasset samlivsformer på opp til fire stykker! Så du og dine tre partnere kan spille sammen før dere tar leken inn på soverommet!

Seriøst folkens, er du ute etter et spill å spille alene, eller i sofaen med en like psycho kjæreste som deg selv, eller over nett, så spill Borderlands. Begynn med 1 og så skaff nummer 2. (Har ikke prøvd Tales From The Borderlands i skrivende stund.) Forørvig, hagler er bra mot Rakks…faen som jeg hater Rakks…

Borderlands, Lesbian Approved!

Har du spilt Borderlands? Eventuelt noen andre bra sofacoops du kan anbefale?

6 kommentarer

Siste innlegg