Har du fittefetisj?

(Liker du dette og andre som er damer så liker du damer, mus er ikke en selvfølge.)

Nå skal dere få en kjapp faktaopplysning angående legning og sex.

Veldig ofte når man har diskusjonen om hvorvidt folk vil ha trans damer i senga eller ei, så poengteres det ofte fra motparten at: “Øy? Man må få lov til å ikke ville ligge med folk med pikk da!!” Dette kommer gjerne rett etter at man har informert de om at trans damer ikke lurer noen.

Ja lille venn, man får lov til det altså. Det bare funker dårlig når du sier ting som “jeg ekke homo” eller “du er jo mann jo!”.

For du skjønner, om du er mann som liker jenter, så er du heterofil. Legg merke til en fin detalj i forrige setning, det står jente, ikke fitte. Liker du vaginaer, er du nemlig gynefil. Eventuelt at du har en fetisj for vagina, man kan jo lure med de som er livredd for peniser.

Dette gjelder selvfølgelig andre veien også, det heter androfil når alt du drømmer om er kuk, og egentlig driter i hvilken pakke du får det.

Så til de “streite” gutta. Det er ikke trans kvinner som lurer andre, men dere!

Du kan velge å hevde at du er streit, men c’mon, vi vet begge at hele tilværelsen din avhenger av at du får mus i senga. Så slutt å reklamér falskt, du digger fitte, ikke damer, du bare liker det best når de kommer i pakkedeal. Så fiks profilen din, at du er streit er en løgn.

#trans #transkjønnet #transe #fitte #mus #vagina #penis #kuk #pikk #grov #språkbruk #fysjom #altså #menn #kvinner

8 kommentarer

Siste innlegg