Jeg stusset litt på om jeg skulle skrive dette innlegget, men skitt la gå..
Idag barn, skal vi snakke om noe spennende! Eller strengt tatt er det massivt kleint, men vi gir det ett forsøk! Og ja, dette blir litt voksent, så om du lett tenker koffert, bare hopp over! 🙂
Idag skal vi nemlig snakke om tucking/taping!
Dere forstår, de født med utovertiss tendenserer til å få en markant bul nedentil, grunnet overnevnte utovertiss og tilhørende “påheng”. Mens de født med innovertiss ikke har denne bulen, vil ofte de som ønsker å passere som “kvinne”, gjemme sin.
For dette har man ett lite utvalg metoder, som vi skal se nærmere på idag, figurativt.
Den aller vanligste er særdeles simpel, og den heter “tucking”, altså at ting bare gjemmes bort :-p
Man begynner gjerne med å dytte “påhenget”(testiklene), opp.
Der nede er det nemlig ett lite hull de kan trekke seg tilbake til, for varme eller beskyttelse, noe som skjer naturlig.(tenk iskaldt vann og hvor de blir av)
Så man regelrett dytter de forsiktig opp der.
Neste steg er å trekke resten av utstyr og overflødig hud, bakover mellom bena, før man gjerne bruker en trang truse eller diverse andre plagg, for å holde alt på plass. Dette fungerer ikke for alle riktignok, da ting kan skli ut fra mellom bena eller lignende og er ikke en supersikker metode.
Noen kan også oppleve smerter i “påhenget” etter en stund, og da er der greit å ta en pause.
Men dette er allikevel den vanligste metoden
Den andre metoden er taping(teiping).
Dette høres værre ut enn det trenger å være.
Her finnes det mange forskjellige måter å teipe på, men uansett så skal “påhenget” opp på samme måte som ved tucking.
Noen velger å teipe rundt selve organet, for så å trekke det og ekstra hud bakover mellom bena og regelrett teipe det fast der. Jeg har hørt at noen tilogmed teiper helt rundt beinet for at det skal sitte sikkert.
Hvor stor suksess man har med om “påhenget” faller ut går seg til med litt trening. Såvidt det er meg kjent er ikke denne metoden velfungerende i forhold til det å kunne på do eller andre aktiviteter.
En annen metode for teiping er å dytte påheng og ekstra hud opp der vi snakket om tidligere, for så å teipe over slik at det ikke kommer ut, selve organet teiper man så nedover, og kan på den måten benytte seg av toalett og slikt. Om denne metoden er optimal aner jeg ikke, men der hvor påhenget er kan det fort bli litt for trangt og da igjen gi smerter.
Den siste teipemetoden jeg skal fortelle om, er en ikke så mange bruker, av hva jeg har skjønt.
Men uansett, den går ut på at påhenget skal opp der dere vet, som alltid.
Den ekstra huden etter påhenget, altså pungen, teipes rundt selve organet, med en eneste lang teip(tenk pølse i lompe) xD
This is where it gets complicated!
Ta ett stykke teip, kortere enn hva man brukte på å teipe rundt med, “rull” så huden man teipet rundt bakover, legg så teipet forsiktig fra toppen av organet(klistersiden mot organet) og nedover mot basen/roten/whatever. Fortsett å legge teipen videre med huden man har teipet rundt organet. Slipp så huden man har rullet bakover, gjort riktig skal nå en god del teip være igjen, og det skal henge ut av, vel, pølsa med lompe. Så tar man den delen og teiper den mellom beina. Gjort riktig bør man kunne gå på toalettet, og det burde være ganske flatt. For de med litt ekstra fett på kroppen kan man også teipe sammen huden på hver sin side av organet, fra “roten” og litt oppover, noe som skaper en mer autentisk look.
Velger man å gå for å teipe, så er det ett punkt som er særdeles viktig, og det er, “Hva slags teip skal jeg bruke?”.
På apotek og i diverse butikker selges det mange forskjellige typer teip, med forskjellige egenskaper.
Man har silketeiper, disse har ikke mange egenskaper man ønsker, limet tåler ikke varme og i tillegg har de fleste takkete kant. Så om hud gnisser mot den takkete kanten, kan man få au.
Så har man Gaffateip, lovprist av rånere og håndverkere Norge rundt, denne teiper tåler definitivt bank, og varme. Men til gjengjeld, denne teipen sitter godt, litt for godt, og har en høy sannsynlighet til å gi deg både en god voksing, brutal peeling og særdeles utpreget rødhet. I tillegg er den grå/sølv, så med mindre du er med i en eldgammel sci-fi film/serie, så er den særdeles lite “stylish”.
Min far var alltid av den oppfatning at sportsteip kunne fikse det meste, fra skrubbsår til mer alvorlige sår, samt litt ymse småreperasjoner rundt om i hjemmet. På mange måter hadde han rett, det er en enormt allsidig teip, som tåler en del varme og holder godt. Samt den er hvit og synes ikke for godt.
Den etterlater ikke limrester og er ett veldig godt alternativ til hva man kan bruke. Ikke er den dyr heller.
Den siste teipen vi tar med er tensoplast teip.
Denne er bortimot hudfarget, sitter veldig godt og puster.
Noe som gjør at om man er komfortabel med teiping kan man bruke den fra dusj til dusj(ta det helst av i dusjen, hygiene er en fin greie).
Det negative med denne teipen er at den etterlater limrester, og den er ganske dyrt til å ikke vare så lenge som alternativene.
Til sist kan vi melde at ingen av disse alternativene er “lette”, og de tar litt tid å bli vandt med og faktisk få til komfortabelt. Men vær tålmodig, ha mer teip for hånden så går det seg nok til etterhvert.
Og ikke stram teipen for hardt, det gjør vondt!
(Bilder lånt fra Google)
Ville bare si at jeg satte pris på dette innlegget! Jeg synes slike ting er veldig interessante å få vite om. Hverdagslige, men likevel ganske viktige ting som man som cis-person enten aldri har tenkt over, eller ikke har spurt om (fordi det tross alt er veldig privat). Fint at du deler det du er klar for å dele! 🙂
-s
s.a.: Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på ett innlegg jeg var veldig usikker på 🙂
Jeg veit en del lurer men ikke ønsker å spørre, nettopp fordi det er privat, så derfor skrev jeg veldig generelt om dette, slik at både de som undrer på hvordan de skal gjøre det selv, og de som bare lurer på hvor “ting” blir av, kunne få litt mer informasjon. Jeg er ingen ekspert riktignok^^
Bloggen din er rett og slett fantastisk 🙂
er utrolig imponert over alt du skriver og hvor tøff du er 🙂
pete: Heia! Tusen takk for hyggelig kommentar, setter pris på at du synes det! 🙂