Er du "Ekte-LGBT? Sjekk deg her!

Etter innlegget mitt om "Fronthøl Eller Feminisme" har det kommet en del reaksjoner. Noen hyggelige og noen ikke fullt så hyggelige. I tillegg er det kommet noen som er direkte latterlige.

Et av disse er skrevet av "Stine".

"Jeg er så sinnsvakt lei av alle disse LGBT-folkene. Hadde de nå bare oppført seg som vanlige normale folk hadde det ikke vært noe problem. Men neida, her skal håret farges rosa/blått/grønt. Må minimum ha 2 stk piercinger og ikke minst tattoveringer. Alle skal få vite at de er en del av LGBT-galskapen.

Blir også provosert av at de kaller seg mann/kvinne når det ikke er det de er født med. Jeg driter i om de får sprøytet inn hormoner. Eller om de kutter av seg snoppen. Du kan ikke forandre kjønn.

Vil også gratulere dere som studerer for å bli psykolog. Dere har virkelig skutt gullfuglen i disse tider."

Det er vanskelig å lese denne kommentaren som noe annet enn et angrep på mitt utseende. Men "Stine" legger også lista for hva det vil si å være en del av "LGBT-galskapen", eller "ekte LGBT™" om man vil.

Jeg fant denne kommentaren så full av artig logikk at jeg valgte å poste en screenshot av kommentaren på Facebook og Instagram. Dette resulterte i både debatt og spørsmål.

Cishet er forøvrig kort for "ciskjønnet" og "heterofil".

Jeg forsøkte forøvrig å håndheve "Stine" sine regler, men fant det vanskelig.

I tillegg uttrykte en psykologistudent frustrasjon ved hvor denne "gullfuglen" kunne skaffes.

Også på Instagram viste folk sin bekymring for å ha mistet stempelet som "Ekte-LGBT™"

En del ønsket også å snarest farge håret sitt hos meg, da jeg jobber i frisørsalong. Så her kan "Stine" ha klart å ordne meg noen flere kunder, setter pris på det!

Min personlige favoritt var en venn av meg som skulle ta tattis samme dagen!

Og som faktisk gjorde det!

I forbindelse med nest siste delen av kommentaren til "Stine" så tror jeg Rumpeldunk kommer til å fungere heller dårlig om man kutter ut snoppen..

Eventuelt så kan vi kutte litt i bemanningen til Snopp Designbyrå, men er å kutte arbeidsplasser virkelig løsningen "Stine"?

Som vi kan se reiser dette mange nye spørsmål, som kan trenge litt oppklaring. Jeg er ihvertfall "Ekte-LGBT™", men andre er visst usikre. Vi trenger derfor at "Kommentarfelt-Stine" redegjør nøyaktig hva som er innenfor og ikke. Samt hvor gullfugler kan hentes.

Hva med deg, kjære leser, er du "Ekte-LGBT™"?

(Anbefaler forøvrig Twitter-tråden med samme tema. Gå inn på @CJentoft og sjekk den ut!)

6 kommentarer

Mia

21.02.2017 kl.19:32

Oi, jeg hadde lilla hår for 6 år siden, og jeg har da noen hull i ørene. Men tatovering har jeg ikke, min egen seksualitet er til en viss grad diffus, selv om jeg anser meg selv som hetero. Jeg lever vel da i grenseland kanskje? Muligens litt sånn LHBT-fluid? Stine har satt noen tøffe regler! Håper hun følger opp med noen guidelines!

Meg :)

21.02.2017 kl.22:29

Faen ta lånekassen som gjør at jeg ikke får råd til tattis eller piercing, og faen ta den rosa og blå hårfargen som holder på å vaskes ut :( Er ikke lenge før jeg er 100% cishet igjen, når burde jeg si ifra til dama?

ComingOutChristine

21.02.2017 kl.22:40

Meg :): Jo før jo bedre.. viktig å følge reglene #DoItForStine

Eira

21.02.2017 kl.23:38

Må skynde meg å farge håret og ta tattis da.

Har tre piercinger, men to av dem er øreflipp, teller de likevel?

Har ikke lyst til å måtte trekke meg fra vervet i Skeiv Ungdom :(

ComingOutChristine

22.02.2017 kl.00:14

Eira: vet ikke om de telles, men tipper Stine mente synlige ansiktspiercinger eller no. Skeiv Ungdom will miss u

AJ

26.02.2017 kl.20:19

Aah, damn... har jo bare to mindre tættiser og har tatt ut piercingene ~ shit ass, får skvise dem inn igjen! Viktig å være ekte vare 😂 flott at kriteriene endelig har blitt gjort klare😂😂

(Btw, beste comebacket ever ~ digger deg)

Skriv en ny kommentar

ComingOutChristine

ComingOutChristine

28, Bærum

Levde som mann i litt over 20 år, men det var visst bare en fase.. Leter etter folk til å gjesteblogge om kjønnsidentitet/uttrykk/annet. Spørsmål eller vil gjesteblogge? Send mail til: comingoutchristine@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits