Er du gutt eller jente?

Fikk det spørsmålet for litt siden igjen.. Så mye for å passere 100% gitt. Selv om jeg har kommet videre fra å ha passering som hovedmål, merker jeg at det spørsmålet stikker fremdeles når folk spør.

8 kommentarer

Sebastian

25.03.2016 kl.12:52

Når folk spør meg det spørsmålet er det disse svarene jeg pleier å servere dem.

Svar 1: "Hva som er mellom beina mine har du ikke noe med"

Svar 2: "Hvorfor er det å vite kjønn alltid så viktig i samfunnet opp om i tiden?"

Btw jeg er enda ikke kommet ut av skapet, derfor serverer jeg dem i hvertfall slike svar.

ComingOutChristine

26.03.2016 kl.16:27

Sebastian: Helt fungerbare svar, spesielt om man ikke er helt keen på å lage mer oppstyr enn nødvendig! ^.^

Oni

28.03.2016 kl.07:07

Som ikke-binær koooser jeg meg med å si "neh" :')

ComingOutChristine

28.03.2016 kl.18:13

Oni: Funker ^.^

Espen andre heum iversen

30.05.2016 kl.23:18

Jeg svarer alltid at jeg har vært jente og har forsatt kroppsdeler tilhørende den jenta jeg aldri har vært men samfunnet forventer jeg skal være for noen i verden mener man er det kjønnet man er født som men ikke alltid tilfelle. Jeg går igjennom en kjønnskorrigerende prosess og venter i kø på å få fjernet innmat og bryster og få penis noe jeg gleder meg sykt til. Jeg prøver hver dag å smile over hvor langt jeg har kommet til nå og at jeg en dag endelig er kvitt dritten som ikke er meg.

Virkelighetensverden

08.09.2016 kl.20:15

Jeg antar at du ikke vil poste min kommentar siden du ikke har postet andre kommentarer som er kritiske, men jeg prøver alikevel:

1) Kvinne/mann er definert biologisk. Det er ingenting som heter ikke-binær eller "jeg har alltid vært jente og har fortsatt kroppsdeler tilhørende den jenta jeg aldri har vært". Et bevis på dette er at man kan ta en gen-test. Denne testen vil si deg hvilke kromosom du har og om du er mann eller kvinne. Dette er bilogisk definiert. Dersom noen identifiserer seg som et bord så er det helt i orden, men det betyr ikke at man må endre meningen bak ordet "kjønn".

2) Hva er galt med å spørre om hvilket kjønn noen er? Er det galt å spørre om "hvor bor du?" eller "hvor gammel er du?" også?

3) Bør alle kunne endre sitt lovlige kjønn når som helst? Hva om jeg endrer kjønn slik at jeg kan gå på kvinnetoalettet? De er jo mye finere enn herretoalettet. Burde jeg kunne gjøre det?

Håper du svarer siden dette ikke var hets eller mobbing, men alvorlige spørsmål :)

ComingOutChristine

08.09.2016 kl.20:58

Virkelighetensverden: lol, har ikke sett på kommentarene mine før nå.. "Andre kommentarer som er kritiske", du har postet en gang før? Og den ble godkjent og svart på nå.

1) Når du kategorisk velger å avvise ikke-binære så avviser du både biologisk og kulturelt mangfold så da blir jeg svært lite inklinert til å diskutere videre. Biologisk kjønn er mye mer enn seksuelle karakteristika og kromosomer og strengt tatt er kjønnsbåsene alt for trange biologisk. Hurra for mangfold!

2) Fordi det er personlig og for mange svært sårende at man spør. Dette er for meg ganske forskjellig fra hvor noen bor og hvilken alder de har. Selv om å spørre noen hvor de er fra og hvor gamle noen er kan også oppfattes negativt.

3) Alle burde få endre kjønn når som helst ja. Hvis du absolutt vil på dametoalettet fordi du har en teori om at de er finere så for alle del velkommen inn. Se forøvrig toalettdebatten fra Nord Carolina for hele den tullete diskusjonen om toaletter.

Blir siste svar til deg, ha et fint år videre :-)

Virkelighetensverden

09.09.2016 kl.16:05

Takk for svar :) Men ser samtidig at du skriver "blir siste svar til deg" :( Ville bare prøve å forstå hva du mener med kjønn. Om alle kan kalle seg for alt så slutter ordet å ha mening. Du skriver at biologisk kjønn er mer enn kromosomer. Er det det? Så vidt jeg vet så er de ALLER fleste født med xy eller xx kromosom. Noen ekstremt få har kun X (Turners syndrom) eller xxy (Klinefelter syndrom) . Man har også xyy, xxx, xxyy men de er også svært sjeldne. Og de har fortsatt kjønn selv om f.eks xxy gjør at man blir steril.

Naturen tar dessverre ikke hensyn til hvordan man føler seg. Otherkin kan føle seg som ulver og drager, men det betyr ikke at samfunnet skal ta hensyn til det. Å føle seg som jente når man er gutt er jo noe annet, men at man bør åpne opp for at ALLE kan skifte kjønn om de vil blir feil. Ønsker du ikke selv å ha noen krav? F.eks at man sier at man først kan skifte kjønn i passet når man har begynt hormonbehandling eller når man har gjennomført noen konsultasjoner hos legen?

Skriv en ny kommentar

ComingOutChristine

ComingOutChristine

28, Bærum

Levde som mann i litt over 20 år, men det var visst bare en fase.. Leter etter folk til å gjesteblogge om kjønnsidentitet/uttrykk/annet. Spørsmål eller vil gjesteblogge? Send mail til: comingoutchristine@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits