Fullt kjør i læretiden

Jeg er godt i gang med læretiden og har hatt fullt bord hver eneste dag. Det er utrolig moro, utfordrende og skummelt på samme tid. Heldigvis føler jeg at jeg blir tatt vare på og er ikke redd for å spørre om hjelp hvis jeg trenger det.

(Klipper håret til Steffi)

Ellers har jeg noen andre planer denne uka som jeg er spent på om kommer til å bli bra, men det må jeg dessverre vente litt med å avsløre.

Ved siden av alt dette har det vært lite som har skjedd, en homofest eller to bare.

Nei vent... Det stemmer jo ikke, jeg har skaffa meg lugg!! Og jeg har tatt tatovering! Tigr Tattoo hadde nyåpning og derfor kule motiver klare! Så jeg var der aller først på lørdag som var og fikk en så sykt fet skullsommerfugl på armen av Kathrine. Hva synes du?

Helt ærlig så sliter jeg litt med å finne motivasjonen til å skrive. Jeg har gjort det lenge nå, helt siden Kvinnefronten-gate.. Men jeg jobber med et innlegg(urelatert) nå som jeg tror vil få meg i gang igjen. Eventuelt kanskje dette hjalp :-)

Hvis du vil se mye mer aktivitet fra meg så kan du følge meg på insta, der skjer det kjempemasse :-p

2 kommentarer

Sebastian

02.02.2016 kl.15:42

Tattoveringen matcher blomsten rett ved siden av. Det er på en måte samme tattoveringsstil. Matching er bra. :) Kult at du prøver nye ting, men jeg synes du kledde den forrige hårfrisyren bedre. Svarte ærlig, siden du spurte.

ComingOutChristine

03.02.2016 kl.00:03

Sebastian: du har rett i at det er samme stil, er jo samme studio som gjør veldig mye i chicano stil liksom ^.^ Og takk!

Det går fint, takk for tilbakemelding :-)

Skriv en ny kommentar

ComingOutChristine

ComingOutChristine

28, Bærum

Levde som mann i litt over 20 år, men det var visst bare en fase.. Leter etter folk til å gjesteblogge om kjønnsidentitet/uttrykk/annet. Spørsmål eller vil gjesteblogge? Send mail til: comingoutchristine@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits