Første dagen som frisørlærling!

I dag begynner jeg endelig å jobbe som frisørlærling! Er sykt gira og har gledet meg masse til å begynne. Selvfølgelig gruet meg litt også men det er vel lov?

Ønsk meg lykke til!

8 kommentarer

Harald Tancred Paulsrud Bye

25.01.2016 kl.12:14

Du er så sinnsykt søt :) Masse lykke til som Frisørlærling <3

ComingOutChristine

25.01.2016 kl.12:14

Harald Tancred Paulsrud Bye: Takk :)

Christer André

25.01.2016 kl.12:44

Oohh, nice! Håper du kommer til å trives i salongen du er lærling hos! :) Håper du får en masse masse god og bra lærlingetid!

Digger hårfargen din!

Klem! :)

Mia

26.01.2016 kl.18:00

Lykke til Christine :)

annk

26.02.2016 kl.03:44

Harald flørter med alt han svindler å han svindler damer han en man kaller utro jenter dere ikke høre på han.søt jenter liker han.å leke med

Caz-Rey

11.05.2016 kl.10:46

TIL INFORMASJON: Brukernavn "annk" er en dame som heter Ann-Kristin Olsen. Hun er ca. 30 og delvis hjerneskadet. Hun slenger dritt om Harald fordi hun aldri klarte å få han. Hun prøvde seg på han, men han ville ikke ha hun. Det samme skjedde med meg. Hun prøvde seg på meg også en periode, men jeg avviste hun momentant, så da ble hun sur og bare slengt dritt om meg siden. Hun kontakter tilfeldige folk man har på vennelista for å slenge falske rykter og dritt, hun kommenterer statuser og bilder, og det har tatt meg nesten ett år og bli kvitt hun. Aldri stol på noe av det hun sier. Hun gjør alt for å ødelegge både rykte og forhold til de gutta hun aldri får, fordi ingen andre skal få de gutta eller når hun ikke får dem. Hun har også hatt type i flere år, men prøver seg likevell på andre gutter. Ikke så veldig trofast akkurat kan man si. Dersom hun blir blokkert, så får hun venner av seg til å slenge dritt til folk for hun. Hun har også flere falske profiler, samt en del profiler hun har opprettet etter å ha blitt blokkert av de fleste gutta. Aldri stol på noe av det hun sier.

14.05.2016 kl.01:28

Ha ha ha ha hvem er du da ca rey. Harald har prøvde seg meg i6år.stod på døra mi senest for to år siden!jeg ikke hjerneskada.er vel heller dere som er.er tore hore.ha du som dro til Tønsberg å tok NSB comfort😂for møte meg men jeg dukka ikke opp.harald har besøkf nå.via politi for han er drittsekk .jeg skrev bare for advare de fleste. Som ikke burte leke med!

annkristin

14.05.2016 kl.04:25

Du må være totalt gal.toree hammer å dessuten flyr du rundt med kuler å pistol. Godt politsett de mld.

Skriv en ny kommentar

ComingOutChristine

ComingOutChristine

28, Bærum

Levde som mann i litt over 20 år, men det var visst bare en fase.. Leter etter folk til å gjesteblogge om kjønnsidentitet/uttrykk/annet. Spørsmål eller vil gjesteblogge? Send mail til: comingoutchristine@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits