Liker du strømpebukser?

Jeg synes det er hyggelig hver gang noen snakker fint om klærne jeg har på meg. Men så er det noen som velger å snakke litt...annerledes om klærne.

Omnomnomn

3 kommentarer

Henriette Honsrud

21.09.2015 kl.11:13

Haha, noen mennesker altså..

Ida

21.09.2015 kl.22:12

Folk som har sånn strømpebukse-fetish kan neppe ha brukt plagget mykje sjølv! Det er få klesplagg eg kan bli så forbanna på som ein sigen strømpikk med slapp strikk. (Litt usikker på om det er lov til å skriva den siste setninga, men det er altså berre Bergensdialekt. Dei har litt rart språk her.)

ComingOutChristine

21.09.2015 kl.22:35

Ida: Hahahahahhahahaha xD Jeg dør av lættis! Vel, fetisjer kan man ikke noe for, men mildt sagt i enig i at en slapp strikk på strømpikken(?!) er mildt sagt kuk i kardangen!

Ordmessig kan du forøvrig bruke hvilke du selv vil, dette er heldigvis ikke amerikansk TV xD (så lenge det ikke er hatprat, og der er strømpikk mildt sagt ikke i nærheten).

Forøvrig:

Strømpikkstrømpikkstrømpikkstrømpikkstrømpikk xD

Skriv en ny kommentar

ComingOutChristine

ComingOutChristine

28, Bærum

Levde som mann i litt over 20 år, men det var visst bare en fase.. Leter etter folk til å gjesteblogge om kjønnsidentitet/uttrykk/annet. Spørsmål eller vil gjesteblogge? Send mail til: comingoutchristine@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits