Reportasje: Kjønnskifte uten operasjon?

Jeg ble kontakt av et par journalistspirer som ønsket å lage en reportasje om dagens kastreringspraksis og hvilke konsekvenser det får for meg å ha feil kjønn i mine dokumenter. Jeg møtte de for en stund siden og her er resultatet, enjoy! (Sjekk rånegrepet på rattet under kjøringa btw!)

Vil bare gjøre obs på at jeg ikke har søkt flere ganger om endring av juridisk kjønn, og fått avslag. Det skyldes en misforståelse mellom meg og teamet, men det forstår jeg godt med tanke på at jeg sa ganske mye den dagen, og i tillegg var mye av det nytt eller ukjent for de. 
Til gjengjeld, John Jeanette Solstad, som har samarbeidet med Patricia Kaate fra Amnesty, har søkt og fått avslag, og dermed klaget dette inn for LDO.
Takk til Marte og Andreas for å ha overlevd og klart å klippe ut noe fornuftig av mine rants mot dagens praksis!

Takk til politiet i Bærum for å ha blitt med og vært profesjonelle rundt dette! Det er en god ting at hun sier ifra slik hun gjorde i videoen der! 

5 kommentarer

Dag

12.03.2015 kl.20:13

I sørafrikanske stod det visstnok hvilken hudfarge eieren hadde. Jeg syns kjønn og hudfarge er like meningsløse i pass.

Håper turen går greit.

ComingOutChristine

12.03.2015 kl.20:26

Dag: Det har det jo gjort i amerikanske identitetspapirer tidligere også? Fordi folk potensielt maler seg en annen hudfarge eller? Helt merkelig.

Tusen takk! Og helt enig!

Jeanette

17.03.2015 kl.12:37

Flott gjennomført Christine ;-)

ComingOutChristine

17.03.2015 kl.13:55

Jeanette: Tusen takk! ^.^ Setter pris på å høre det!

Meg :)

29.08.2015 kl.21:34

"Det ser ikke ut som du har det jeg tror du har mellom beina, og du likner ikke på den bokstaven som står i passet ditt. Derfor kan du være en potensiell morder."

Skriv en ny kommentar

ComingOutChristine

ComingOutChristine

28, Bærum

Levde som mann i litt over 20 år, men det var visst bare en fase.. Leter etter folk til å gjesteblogge om kjønnsidentitet/uttrykk/annet. Spørsmål eller vil gjesteblogge? Send mail til: comingoutchristine@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits